23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erhvervshus Midtjylland: 7 forretningskritiske symptomer

...og hvad du skal gøre, hvis du spotter dem. For mens du læser det her, så er der flere virksomheder, der er på vej til skifteretten for at blive erklæret konkurs.

271 virksomheder med ansatte gik konkurs i november*. Det er et resultat af den igangværende krise.

Corona, stigende energipriser, faldende efterspørgsel…

Udfordringerne står i kø. Og alt sammen noget vi ikke kan gøre noget ved.

Erhvervshus Midtjylland ønsker ikke for nogen midtjyske virksomheder, at konkurs bliver det endegyldige punktum.

Det bedste af det hele er, at virksomhedsejerne selv kan gøre noget for at forhindre det punktum. Når krisen kradser, er det nemlig vigtigt at have fokus på, hvordan virksomheden har det. Du skal så at sige kigge indad.

Derfor sætter Erhvervshus Midtjylland på et webinar den 31. januar fokus på 7 symptomer, du som virksomhedsejer bør holde øje med i en krisetid – og giver bud på, hvad du kan gøre, hvis du spotter dem:

”Vores vigtigste opgave er at hjælpe virksomhederne i den aktuelle situation. Derfor sætter vi fokus på, hvilke symptomer, du som virksomhedsejer skal være opmærksom på. For spotter du symptomerne i tide, er der hjælp at hente – blandt andet hos os i Erhvervshus Midtjylland”, siger direktør Erik Krarup 

Har du f.eks. nogensinde overvejet, hvor kriseparat din virksomhed er? Og hvad du kan gøre for at stå stærkere? Holder du øje med ændrede købsmønstre? Og hvad har lagerkoks med det hele at gøre?

På webinaret får deltagerne indblik i 7 forretningskritiske symptomer, og hvad de kan gøre ved dem, hvis de spotter dem i deres virksomhed.

Det er alfa og omega. De fleste vil også gerne vide, hvad de skal holde øje med, når det kommer til kritisk sygdom, så de ved, hvornår de skal opsøge læge.

Det kan du måske sammenligne med de 7 forretningskritiske symptomer. De er vigtige at holde øje med, hvis din virksomhed skal have et langt og sundt liv.

Du kan læse mere og tilmelde dig webinaret her

*Tallet dækker virksomheder med ansatte og er fra Danmarks statistik.

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047