23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Balanceophæng fra Desoutter

AVN Teknik introducerer et komplet program indenfor balanceophæng fra Desoutter.

AVN Teknik introducerer et komplet program indenfor balanceophæng fra Desoutter.

Balanceophæng kan aflaste og fjerne vægten på værktøjet fra brugeren og derved kan arbejdsskader og overbelastning undgås.

Ophængningsværktøjet er monteret med et 360° drejeled, så balanceblokken altid placeres i den mest optimale arbejdsposition. Den enkle justeringsskrue giver en hurtig og nem indstilling af kraft. Der er monteret en sikkerhedsstift som ekstra sikkerhed, hvilket er standard på alle Desoutters ophæng. Sikkerhedsstiften blokerer wiren i tilfælde af brud på fjedersystemet som holder både ophæng og værktøj.

”Balanceophæng kan minimere arbejdsskader. De er tidsbesparende og kan bidrage til en mere effektiv og sikker arbejdsgang. Balanceophæng er derfor en rigtig god investering i produktionen” ifølge produktansvarlig Allan Mortensen fra AVN Teknik.

Balanceophængene fås i flere forskellige udformninger som egner sig til forskellige arbejdsopgaver i industrien, f.eks. til nittemaskiner, punktsvejsapparater, montageskruemaskiner, vinkelslibere, polermaskiner etc. Desoutters balanceophæng har en kapacitet der spænder fra 12 kg op til 200 kg oplyser AVN Teknik.

For yderligere information kontakt AVN Teknik A/S på Tlf: 70 20 04 11

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.053