23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diatom A/S får større produktprogram med Dymax Cororation overtagelse af Tridak LLC

Dymax Coroporation, som er en af verdens førende producenter inden for UV- hærdeudstyr samt lim, coating & indstøbningsmaterialer, har overtaget Tridak.

Tridak er en stor producent af dispenserings og fyldeudstyr til fyldning af materialer som lim, pasta, opløsningsmidler, smøremidler og dental materiale. Den nyeste produktserie er unikke volumetriske doseringsventiler, hvor materiale slangerne er gennemgående i selve doseringsventilen, og på denne måde kommer mediet aldrig i kontakt med selve ventilen, hvilket gør at de kan anvendes til alle typer af medie.
Med overtagelsen udvider Dymax sine muligheder for at lave kundetilpassede løsninger i en organisation, der allerede har fokus på at være problemløsende. Både Dymax og Tridak har i høj grad haft fokus på kundetilpassede løsninger, og har i forbindelse med overtagelsen lagt vægt på at de forsat ønsker at have et renommé om at være hurtigreagerende og levere totale løsninger af formulering, produktion og service af bl.a. avanceret opgaver med lim, coating og indstøbningsprodukter samt udstyr hertil.
Diatom A/S har allerede et stort program inden dispensering og dosering, og det nye program skal ses som et supplement til de øvrige løsninger, som sætter virksomheden i stand til at hjælpe kunderne med at finde den optimale løsning til deres applikationer og produktion af disse.
Du kan bl.a. se et udvalg af Tridak-produkter ved at besøge Diatom på Automatik 2010, stand B1324, som finder sted i Brøndby 7/9-9/9.

Kontakt Produktchef Svend-Erik Nielsen ved at trykke her!

Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.048