23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom og se ”giraffen” kvalitets donkrafte fra SONIC!

SONIC har lanceret et komplet program af kvalitets donkrafte til meget konkurrencedygtige priser. SONICs program spænder lige fra letvægts aluminiums donkrafte til den store hydrauliske løftekran ”giraffen”, som er ideel til motorløft m.m.

SONIC har lanceret et komplet program af kvalitets donkrafte til meget konkurrencedygtige priser. SONICs program spænder lige fra letvægts aluminiums donkrafte f.eks. ekstra lav 80 mm og ekstra lang 943 mm, til den store hydrauliske løftekran ”giraffen”, som er ideel til motorløft m.m.

”Meget billige donkrafte kan have en tendens til at flekse eller kollapse sidelæns under brug, og derfor er SONICs donkrafte forsynet med hydraulisk sikring mod overbelastning og har stabile og drejelige hjul for let manøvrering”, udtaler konsulent Ulrich Arntkløv Petersen. SONICs donkrafte er bygget op efter single pumpe princippet og når den fulde højde med 4 eller 7 pump, afhængig af modellen. Den støbte styrespindel giver optimal mobilitet, og gummiunderlaget skåner bilen ved løft. Donkraftene er ydermere forsynet med 2 store håndtag som gør det let at flytte den. ”AVN Teknik tilbyder lige nu bl.a. en SONIC aluminiums donkraft, i ekstra lav og lang udførelse, med en løftekapacitet på 2 tons til kun 2.086,- kr. ex. moms” oplyser Ulrich Arntkløv Petersen. Der er mulighed for selv at inspicere ”giraffen” og de andre donkrafte fra SONIC, da AVN Teknik i øjeblikket kører rundt med en demovarevogn.

Et udpluk af SONICs donkrafte

For yderligere information kontakt AVN Teknik A/S på telefon: 70 20 04 11

AVN Gruppen
Dalager 1-5
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70907216
P nummer: 1002330853

Send til en kollega

0.034