23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Valk Welding aktiv i Tyskland

Baseret på det skiftende markedssituation, kombineret med leverance fra flere svejse- og skære robotter i Tyskland, besluttede Valk Welding i begyndelsen af 2010, at blive aktive på det tyske markede.

Denne udvidelse af salgsarealet fra Valk Welding i Tyskland er en logik følge af udvidelser, der har fundet sted de sidste 10 år i Danmark, Frankrig, Tjekkiet, Slovakiet og en del af Polen. I første omgang bliver Valk Welding aktiv, de følgende områder i Tyskland:
• Schleswig-Holstein
• Hamborg
• Bremen
• Niedersachsen
• Nordrhein-Westfalen
• Hessen
• Rheinland-Pfalz
• Saarland
Valget af disse regioner er baseret på de geografiske placering fra Valk Welding i Alblasserdam og dets datterselskab i Danmark. Fra disse steder er afstanden til dette samlede region højst 550 km, hvilket er mere end acceptabelt for salgsaktiviteterne. Med hensyn til service, har Valk Welding steder i Rheine og Aachen, både på den hollandske / tyske grænse, som resulterer i en maksimal afstand af 280 km fra et af disse service steder, til alle regioner. Dette gør det muligt for Valk Welding at realisere hurtig service på det tyske marked.



Med installation af mere end 5 svejse- skære robotter i første halvdel af 2010. Er en vækst på mere end 10% er realiseret med mere end 40 robotter på det tyske marked, leveret af Valk Welding
På grund af den nuværende økonomiske situation, er anmodningen om en mere fleksibel robot installation steget. Markedet beder om robotsystemer der er i stand til effektiv svejsning af små serier men ogsaa i stand til svejse serier på kun 1 produkt. Denne teknologi der er udviklet og optimeret af Valk Welding i de sidste 14 år, har også fundet vej til det tyske marked. Dette er grunden til mange virksomheder, med brug af svejse robotter, skifter over til fleksible og multifunktionelle svejse robotsystemer fra Valk Welding.
Kombinationen af:
• Avanceret robot-teknologi fra Panasonic
• Offline programmering teknologi med CMR (Custom Made Robot Software)
• Avanceret søgning og sporingssystemer med svejsetråd og buesensor
• 30 års erfaring inden for robot-teknologi fra Valk Welding
• Know-how svejseteknologi, hjælpematerialer og tilsatsmaterialer
• Service tilgang og support
har ført til en meget stærk kombination, som har været en succes i Benelux, Frankrig, Danmark og øst-europæiske lande som Tjekkiet, Slovakiet og Polen. Salgsaktiviteter fra Valk Welding i Tyskland vil blive udført direkte af Valk Welding selv, ved siden af det eksisterende salgsnetværk af Panasonic Tyskland. Valk Welding og Panasonic har gjort gode aftaler, således at de tyske (kommende) kunder vil få den bedste løsning, som vil gælde for dem.

Et typisk eksempel på en bemærkelsesværdig robot system, Valk Welding har leveret i Tyskland er systemet til Butzkies Stahlbau GmbH i Krempe (Tyskland) til svejsning af stålkonstruktioner til industrielle bygninger. Forberedelsen og planlægningen af denne del har været realiseret i Alblasserdam (Holland) med hjælp fra medarbejderene fra Valk Welding, sammen med programmører og operatører fra Butzkies Stahlbau på en sådan måde, at inden for 2 dage efter den fysiske levering af robot-systemet ved Butzkies Krempe, startede en produktionscyklus på 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, som vil blive opretholdt til og med september 2010.



Alle salgsaktiviteter i Tyskland vil være under ledelse af Remco H. Valk, der er velkendt på det tyske marked. Salget i år 2010 vil blive realiseret fra Tyskland, men i midten af 2011, vil starten på eget datterselskab i Tyskland blive evalueret med henblik på at skabe mere direkte og mere regionale kontakter på det tyske marked. For at skabe en større markedsandel på det tyske marked, vil Valk Welding starte en reklame-og pr-kampagne direkte efter ferieperioden, i alle tyske blade i forbindelse med metalforarbejdning og svejseteknologi. De første tyske brochurer og beskrivelser er blevet fremstillet, samt et interview med det tyske handelskammer fra Rheinland-Westfalen om Valk Welding og dets planlagte aktiviteter i Tyskland.
Også salget af svejsetråd og hjælpematerialer i Tyskland vil blive intensiveret for at tilbyde et komplet sortiment på markedet. På grund af den korte afstand fra de vigtigste lager i Holland, kombineret med en andet oplag i Danmark, vil udbuddet af svejsetråd og hjælpematerialer ske inden for 24 timer, ved hjælp af eksisterende logistiske netværk



Udvikling, produktion samt levering af robot systemer vil forblive i Valk Weldings hovedselvskab i Alblasserdam, hvor monteringen er realiseret i 3 haller med et samlet areal på ca 6,000 m2. I denne monterings afdeling, er cirka 30 mennesker beskæftiget med henblik på at samle og teste 100 til 125 robotsystemer, som vil blive leveret i dette år af Valk Welding.



Valk Welding har en masse tro på denne nye udfordring, og er overbevist om, at det gode omdømme hober sig op i Benelux-landene og andre lande, hvor de har vaeret aktive siden år 2000 (F, DK, CZ, SK, PL, TUR)

For mere information:

www.valkwelding.dk

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Send til en kollega

0.046