23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny flangeencoder fra Ströter

Brd. Klee er dansk forhandler af flangeencodere fra tyske Ströter. Den kendte MIG 1024 (MI-) flangeencoder konverteres til nyeste teknologi og materialer. Dermed kommer den fremover til at lyde navnet: MIG NOVA (MN).

MIG Nova er forsynet med grønt kabel.
Hermed fortsætter Ströter den genkendelighed, der hidtil har præget firmaets flange-encodere
Magnetringene til MIG NOVA er fremstillet i et vulkaniseret materiale, som hidtidigt kun har været kendt fra Ströters serie MIG ZERO.

Ved at overgå til denne form for materiale, der erstatter det gængse hårdpressede metal, opnås en meget højere mekanisk modstand for alle encodere inden for serien MIG NOVO. Undtaget herfra er dog MIG ATEX.

Alle serierne i Ströters flange-encoderprogram bygger på en patenteret monteringsform. Dette er fastholdt i MIG NOVA serien, dog med den yderligere fordel at den samlede monteringsdybde for alle flangerne i diameterrækken 80-160 mm KUN er 7 mm. afhængig af den valgte akseldimension.
Ved at anvende MIG NOVA opnås derfor muligheden for en yderligere pladsbesparelse.

Med overgangen til den nye elektroniske teknologi er pulsområdet for MIG NOVA øget.
Pulsområdet fås nu som 16, 32, 64…… 2.048 pulser. Endvidere kan MN-encodere med flangediameteren 80 & 90 mm også fås med 8 pulser. Samtidig er der med det nyudviklede hardware opnået en yderligere forbedring i forhold til den hidtidige signalkvalitet.

Ønskes mere information, kan man kontakte Karsten Schmidt-Christensen på ksc@klee.dk eller tlf. 43 86 83 21.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Send til en kollega

0.033