23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Eksportforening fokuserer på offshore-industri og Brasilien

Dansk Eksportforening sætter fokus på offshore-industrien, og der venter nu netværkets medlemmer et spændende eksporteventyr inden for offshore olie- og gas-området.

Som platform for netværket har Dansk Eksportforening indgået en to-årig aftale med Eksportrådet under Udenrigsministeriet, hvor der bliver sat fokus på Singapore, Brasilien og Kina. Denne aftale sikrer, at der vil blive arrangeret en perlerække af aktiviteter på disse markeder.

Offshore-netværkets Senior Sector Manager Jørn Hansen, der har en solid baggrund indenfor offshore-branchen, vil gennem Danish Offshore Energy Group opbygge en stærk platform for afsætningen af varer og services fra danske virksomheder til offshore-industrien.

Formålet med Danish Offshore Energy Group er at styrke medlemmernes internationale salg gennem opbygningen af et solidt netværk, samt at formidle viden om offshore-markedet til medlemsvirksomhederne. Derudover er formålet at sætte fokus på markedsføringen af virksomhederne.

”Med Danish Offshore Energy Group ønsker jeg bl.a. at nå ud til underleverandører, der har – eller kan opnå - de nødvendige godkendelser til at levere til offshore-industrien og har brug for kontakter indenfor sektoren”, siger Jørn Hansen og understreger, at det nye netværk henvender sig til alle virksomheder, der leverer produkter såvel som services til offshore-sektoren indenfor olie og gas globalt.

”Jeg vil fokusere på at skabe samarbejde mellem store og små virksomheder og danne netværk samt at arrangere og gennemføre aktiviteter, der skaber kontakt mellem virksomhederne og markedet” uddyber Jørn.

Eksportforeningen vil desuden indsamle markedsinformationer og formidle viden til virksomhederne, systematisere viden og erfaring til fælles brug for medlemmerne samt samarbejde med offentlige myndigheder om tilskudsmuligheder for eksport.

Øger virksomhedernes synlighed
For at sætte spot på medlemsvirksomhederne overfor mulige kunder såvel som overfor potentielle samarbejdspartnere vil der være fælles branding og markedsføring af medlemmerne på messer og i pressen samt fokus på medlemmerne i trykte og online medier.

Netværket byder på et bredt udvalg af arrangementer, der har til formål at styrke medlemmernes synlighed på markedet, give medlemmerne væsentlig viden om industrien internationalt samt at skabe kontakt mellem virksomhederne.

Det drejer sig bl.a. om tre-fire netværksmøder årligt for udveksling af erfaringer og personlige kontakter, fællesstande på vigtige offshore-udstillinger, symposier på eksisterende og nye vanskeligt tilgængelige markeder, kontaktmøder mellem virksomheder og potentielle kunder, receptioner og møder med deltagelse af det officielle Danmark samt delegationsbesøg.

Stort potentielle i det brasilianske olie- og gasmarked
Sidste medlemsmøde satte fokus på Brasilien, hvor Vicekonsul Peter Efland gav de sidste nye informationer om markedet oven på Rio Oil & Gas udstillingen, der fandt sted for nyligt.

På mødet kunne deltagerne høste erfaringerne fra bl.a. DEIF og DESMI Ro-Clean, der hver især fortæller om, hvorledes de har grebet Brasilien an, og derudover var der en orientering om, hvilke puljer det kunne være relevant at søge.

Danish Offshore Energy Group vil i fremtiden sætte særligt fokus på Brasilien og har dannet et under-netværk bestående af virksomheder, der ønsker at markere sig på det brasilianske marked.

Arrangementer i Danish Offshore Energy Group:
Efterår 2010: Eksportfremstød, offshore industri Norge
30. november – 3. december 2010: OSEA udstilling i Singapore
Forår 2011: Eksportfremstød i Brasilien
Forår 2011: Medlemsmøde
Forår 2011: Eksportfremstød i Kina
4.-6. oktober 2011: OTC Brazil

For flere informationer om Danish Offshore Energy Group kontakt Jørn Hansen på tlf. 87 20 45 66, jorn.hansen@dk-export.dk.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.047