23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pumpe der virker ekstremt følsomt som vores hjerte med på Foodpharmatech10

Inspireret af naturen producerer Quattroflow adskillige størrelser pumper, som pumper ligesom hjertet. Quattroflow pumper bruges i den farmaceutiske industri og bioteknologiindustri samt andre steder med behov for skånsom behandling af mediet.

Hvordan skal en pumpe designes for at kunne transportere ekstrem følsomme og biologisk aktive molekyler? Løsningen findes i naturen.
Millioner af års evolution har nemlig været med til at udvikle den perfekte pumpe til transport af Albumin, Gamma Glubin og celler. Nemlig vores hjerte!
Inspireret af naturen producerer Quattroflow adskillige størrelser pumper, som pumper ligesom hjertet. Quattroflow pumper bruges i den farmaceutiske industri og bioteknologiindustri.
Lige meget om der er tale om et cross-flow filtersystemsystem, kromatografi eller centrifuger, så sørger pumperne for skånsom transport af diverse biologiske væsker. Pumperne er 4-stempel-membran pumpe drevet af en excenteraksel, som er forbundet til motoren. Quattroflow pumper fås også som single-use hoveder i polypropylen, som blandt reducerer omkostninger i forbindelse med rengøring, samt batch til batch validering.
Diatom A/S tager for første gang disse pumper med på deres stand M9816 ved FoodPharmaTech10, og vil i samarbejde med Quattroflow tilbyde konsulentbistand til præcis dimensionering af pumpe, og perifert udstyr som kontrolsystemer og datalogning.

Du kan også få mere information ved at kontakte produktchef Jan Dehn på telefon 3679 0004 eller mail (tryk her). Du kan også besøge Diatom's hjemmeside (tryk her) eller besøge stand M9816 på Foodphamatech10.


Diatom A/S
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310
P nummer: 1002002990

Send til en kollega

0.033