23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interaktivt VVS-katalog bygger bro i branchen

Et interaktivt, skræddersyet katalog over VVS-varer bliver nu stillet til rådighed for VVS-folk via internettet, og dermed bliver der bygget en bro mellem håndværkerne i VVS-branchen og grossister, der får nemmere ved at kommunikere med hinanden.

Systemet, der tilgås online via www.broen.dk, giver nemlig et godt overblik over de fleste af de VVS-varer, der er til rådighed i Danmark, og VVS-folk kan nemt og hurtigt udvælge varer og sammensætte dem i deres helt eget, skræddersyede katalog.

Efter at have sammensat kataloget kan man printe det ud eller sende det via email, hvilket gør det nemt for VVS-folk at bestille varer hos grossisten og have overblik over, hvilke produkter, de bruger.

God service er god stil
Bag initiativet står VVS-leverandøren BROEN A/S, der leverer til grossister over hele Norden og er én af de store aktører på markedet for VVS-produkter i Danmark.

”Ved at skabe sådan et redskab gør vi VVS-folk opmærksomme på, at de fleste af de varer, de har mellem hænderne hver dag, rent faktisk på den ene eller anden måde kommer fra BROEN – enten har vi produceret dem, eller også er vi forhandlere”, fortæller Torben Eriksen, der er Nordic Marketing Coordinator hos BROEN A/S.

”Det har kostet mange ressourcer at udvikle systemet, men vi mener, at god markedsføring handler om at give”, fortsætter han.

Systemet har taget godt et år at udvikle, og BROEN A/S yder gratis support, således at alle besøgende på hjemmesiden kan få telefonisk assistance til at opbygge kataloget.


For flere informationer, kontakt Torben Eriksen (Nordic Marketing Coordinator hos BROEN A/S) på tlf. 63 73 23 02, ter@broen.com.

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.094