23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar penge og kræfter når du monterer bilruder!

AVN Teknik lancerer MästerGlas, en spændende nyhed, i samarbejde med Pearson. Det er slut med ømme skuldre og akavede arbejdsstillinger, når der skal monteres bilruder!

AVN Teknik lancerer MästerGlas i samarbejde med Pearson.

Pearson har udviklet MästerGlas, med baggrund i deres mangeårige erfaring, indenfor ergonomiske aflastningsarme til montage og serieproduktion. Den erfaring får autoværkstederne nu gavn af, da MästerGlas er specielt udviklet med henblik på aflastning ved montering og udskiftning af bilruder.

MästerGlas aflaster montørens skuldre og ryg, da bilrudens vægt udlignes, via en pneumatisk cylinder, hvilket gør det nemt at positionere, kontrollere og placere bilruden præcist hver gang.

- ”MästerGlas kan bruges til montering af alle salgs bilruder – store som små, og med MästerGlas kan én enkeltperson montere og skifte en hvilken som helst bilrude ved egen hjælp. MästerGlas er forsynet med et specielt designet positioneringsværktøjet, som hjælper brugeren, når den limede rude skal sættes korrekt på plads. Når styrestiften er placeret i hullet, så er ruden i sin rette position”
udtaler konsulent hos AVN Teknik, Ulrich Arntkløv Petersen.

MästerGlas kan anvendes tre meter ud fra udgangsstolpen, så arbejdsområdet behøver ikke at være specielt tilpasset. MästerGlas kan foldes sammen efter udført arbejde, så den ikke optager unødig plads.

Brugen af MästerGlas reducerer risikoen for skader, og MästerGlas øger produktiviteten, da bilruderne kan udskiftes væsentligt hurtigere og af én enkeltperson.

Der ydes en treårig garanti på MästerGlas.

Du kan få tilsendt en demonstrationsvideo på MästerGlas.
Kontakt AVN Teknik på tlf.: 70 20 04 11 for yderligere information.

Læs mere om MästerGlas på Pearsons hjemmeside

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Send til en kollega

0.047