23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nordisk Event om Bæredygtige Byer i Toronto – CanNord 2011

Deltag i CanNord 2011 for to fantastiske dage omkring bæredygtighed i Canada og Norden - 23.-24. marts.

CanNord 2011 kommer til at omhandle Canada, og særligt Canada’s vigtigste by, Toronto, og Nordens bæredygtige løsninger for fremtidens byer med fokus på transport, energi og bygninger. Arrangementet bliver afholdt af Sveriges, Norges og Danmarks ambassader og handelskontorer i Canada i samarbejde med det Nordiske Råd og City of Toronto.

Dette to-dags arrangement med konference og networking, dækker et bredt spektrum af energiforskning og cleantech løsninger; et område, hvor nordiske virksomheder er anerkendt som nogle af de førende i verden inden for innovation og udvikling.

Arrangement introducerer og forener de mest lovende nytænkere inden for bæredygtighed i Norden og Canada/GTA, og eventen skaber derfor unikke rammer for eksportfremmende aktiviteter til Canada for virksomheder med bæredygtighed på produktoversigten.

Canada er kendt som bagdøren til det amerikanske marked, og landet er en sand guldmine for danske virksomheder. Det vurderer organisationen Dansk Erhverv i en ny analyse. Især energivirksomheder kan nemlig glæde sig over, at eksporten til Canada skyder i vejret.

Besøg www.cannord.com for yderligere information.

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.048