23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Valk Welding intensivere salget på det Nordiske marked

Fra januar 2011 har Valk Welding underskrevet, gennem sit eget datterselskab Valk Welding DK A / S, et strategisk samarbejde med A H International A / S, Danmark.

Valk Welding DK A / S Nørre Aaby og AHI A / S fra Kolding vil arbejde tæt sammen for at imødekomme den stigende efterspørgsel på det skandinaviske markede.

AHI A / S, der har været aktiv på det danske marked siden 1992 med salg og distribution af tekniske hjælpematerialer og svejse-materialer, har også erfaring med svejse robot systemer, og vil distribuere hele spektret af Valk Weldings-produkter.

Ved brug af Valk Weldings tekniske center i Nørre Aaby og lageret fra AHI A / S i Kolding, kan kunder i Skandinavien hurtigt og i tilstrækkeligt omfang blive serviceret og få teknisk støtte.

AHI A / S har besluttet at dette samarbejde bygger på det ry, som Valk Welding har opbygget i de sidste 10 år med Panasonic svejse robot-systemer og med tilknytning til svejse hjælpematerialer

Til gengæld kan Valk Welding bruge de eksisterende netværk af AHI A / S i Skandinavien, hvor især det danske og svenske markede vil blive serviceret.

Det allerede tilstedeværende lager fra Valk Welding, vil blive udvidet til faciliteterne i AHI A / S, så svejsetråd og hjælpematerialer kan leveres hurtigt og direkte.

Svejse-robot projekter vil blive fulgt op på i fællesskab med Valk Welding og AHI A / S, hvor kommercielle aktiviteter følges op af AHI A / S, mens Valk Welding vil holde fokus på, teknisk support og praktiske gennemførelse af robot projekter som før

Begge virksomheder er overbeviste om, at dette strategiske partnerskab vil give et nyt skub fremad på det skandinaviske markede for distribution af robot installationer og hertil knyttede hjælpematerialer

For mere information se www.ahi.dk eller www.valkwelding.dk

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Send til en kollega

0.125