23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kloak-, spildevands- og dykpumper

Brd. Klee introducerer nu EVAK-pumper, der er kvalitetspumper i støbejern og/eller rustfast stål og med mekaniske tætninger i bedste materialer såsom SIC/SIC eller CA/CE tætninger. Dertil kommer forskellige typer pumpehjul afhængig af model.

Altid en pumpe nær dig:
32 steder i Danmark og på Færøerne kan du købe EVAK-pumper gennem vore forhandlere. Alle pumpeforhandlere kan ses her. Mangler du akut en pumpe, så er vores telefon bemandet døgnet rundt, og du vil hurtigst muligt blive sat i kontakt med en lagerførende forhandler, som kan levere pumpen med kort varsel.

Afvanding på byggepladser, i kældre, industriel spildevand …
… mudder, gylle, slam etc. Der er en pumpe til alle typer opgaver, også de store som f.eks. på byggepladser, hvor afvanding kræver stor pumpeevne og en robust konstruktion, som tillader betonrester og andre slibende materialer at passere. Eller til sandslam og gyllebeholdere, hvor der er behov for et kraftigt pumpehjul med omrører.

Gennemprøvet kvalitet og løbende udbygning af programmet:
Vi har i samarbejdet med udvalgte forhandlere haft pumper til test hos slutbrugere i mere end et år for at teste pumpekvaliteten, og der har ikke været en eneste fejl. Fortsatte tests pågår, og pumpeprogrammet bliver løbende udbygget med nye varianter.

For mere information: Ring 43 86 83 33.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Send til en kollega

0.044