23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Elektrisk niveaumåler fra E&G

Elesa-Ganter HFL/E og HFLT/E niveaumålere med gennemstrømning kan bruges til at måle minimum og maksimum væskeniveau. Leveres med indikator (sensor) for minimum eller maksimum niveau.

For både model HFL/E og HFLT/E gælder:
• Udført i polyamidbaseret technopolymer.
• Et stik med sensorblokering og beskyttelsesklasse IP65.
• Oliepind i rustfast stål AISI 304 for HFL/E modellen, og polyamidbaseret technopolymer for
HFLT/E modellen.
• Flyder i NBR gummi for HFL/E, og polyamidbaseret technopolymer for HFLT/E.

HFL/E indikatoren fås med åben kontakt (NA) eller med lukket kontakt (NC) til maksimum og/eller minimum niveaumåling. For disse indikatorer er maks. driftstemperatur 80o C.

HFLT/E tillader at man vender polerne for at kunne benytte den samme indikator for både (NA) normalt åben og (NC) normalt lukket.
Polerne vendes nemt ved blot at løsne møtrikken. Technopolymer-målepinden har forhøjede markeringer, som viser det eksakte målepunkt (synligt i vand og olie).

Fås i to standardudførelser til montage med gevind eller flange. Målepinden kan måle op til 500 mm fra monteret niveau. Ved at tilpasse målepinden er det muligt at reducere måleområdet ned til 120 mm.

Fri for magnetiske dele
Flyderen er integreret med oliepinden, som gør indikatoren ideel i tanke med snavset væske, vand, kølevæske, olie med metaldele eller skum. De elektriske dele er adskilt fra tanken og svejset med ultralydsvejsning. Herudover er funktionen uafhængig af væskens elektriske ledeevne.

For mere information: Kontakt Brd. Klee på tlf. 43 86 83 33 eller gå ind på www.klee.dk under Dele Til Konstruktion / Smørenipler og Oliestandsglas.

Brd. Klee A/S
Gadagervej 11
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46874412
P nummer: 1001888241

Send til en kollega

0.047