23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eegholm el-tavler - solid og innovativ samarbejdspartner

Når du outsourcer din fremstilling af processtyring og styretavler til os, får du derfor en solid og innovativ samarbejdspartner!

Hos Eegholm har vi mange års erfaring med at udvikle nyskabende tavler og automationsløsninger. Når du outsourcer din fremstilling af processtyring og styretavler til os, får du derfor en solid og innovativ samarbejdspartner, der sikrer en kontinuerlig produktudvikling uden at gå på kompromis med de stadigt mere komplekse normer, bekendtgørelser og regulativer.

Vi håndterer et bredt udvalg af kunder - fra kunden, der laver alt dokumentation selv, til kunden der ikke har nogen el-teknisk baggrund.

Dedikerede teknikere

Vores danske udviklings- og konstruktionsafdeling består af dedikerede teknikere med ekspertise inden for forskellige fokusområder. Derudover har vi en virksomhed i Polen med kompetente medarbejdere, der producerer serie- og varianttavler til globalt konkurrencedygtige priser. Vi er altså særdeles godt klædt på til både serie- og variantproducerede tavler såvel som enkeltløsninger.

Høj faglig ekspertise og engagement

Vi går altid til opgaven med høj faglig ekspertise og engagement, og vi indgår gerne som en del af din projektorganisation og arbejder ude hos dig, såfremt der er behov for det. Projektledelse er en naturlig del af samarbejdet i forbindelse med leverance af komplette anlæg.

Vores kompetencer
• Maskinstyretavler iht. de europæiske/international standarder bl.a. EN61 439, EN60 204-1, En 13 849 osv.
• Maskinstyretavler til USA og Canada iht. UL508A
• Marine tavler iht. DNV, LRS, GL, BV, ABS osv.
• Udførelse af komplette maskinanlæg herunder den mekaniske konstruktion, motorer, instrumentering samt den komplette CE mærkningsdokumentation.
• Udarbejdelse af specifikationer og projektering
• Programmering i PLC, SoftPLC og PC inden for en lang række anerkendte mærker og systemer

Kontakt
Bjarne Larsen, bl@eegholm.dk, 2124 1753, www.eegholm.dk

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.062