23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nem vedligehold af maskiner og styretavler med delbare beskyttelsesslanger

Nyt system med delbare slanger, forskruninger og slangeholdere til nem montage af konfektionerede kabler og efterfølgende vedligehold af maskiner, anlæg og styretavler.

Eegholms leverandør af kabelbeskyttelse, Murrplastik, efterkommer den stigende efterspørgsel fra markedet omkring hurtig og nem montage af konfektionerede kabler.

Alle delbare systemer kan installeres helt uden brug af værktøj med ét enkelt klik. Den efterfølgende montering af konfektionerede kabler er dermed gjort meget enkel. Der kan også monteres store stik på kablerne.

To slags delbare beskyttelsesslanger
Der findes to slags delbare beskyttelsesslanger: enten efter lynlåsprincippet eller som en slidset slange - vi tilbyder begge typer.

Murrplastiks EWT-Splitflex er en beskyttelsesslange som opfylder lynlåsprincippet. En af fordelene ved EWT Splitflex systemet er en todelt slange, som kan sættes ind over hinanden.

Beskyttelsesslangen kan til enhver tid åbnes og lukkes igen. Dette kan være en stor fordel ved f.eks reparation af eksisterende systemer og ved reinstallering af disse.

Beskyttelsesslanger klarer høje mekaniske belastninger
EW/EWX beskyttelsesslanger har til gengæld et langsgående snit. EWX beskyttelsesslanger fås også med store riller (EWX) til brug ved høje mekaniske belastninger, som f.eks trykstyrke og dynamisk anvendelse. EW slanger med små riller bruges ved lette mekaniske påvirkninger.

Montér tilbehør uden værktøj
Murrplastik tilbyder en hel række af forskellige delbare forskruninger til brug ved delbare beskyttelsesslanger. Med AT-Clips kan de delbare beskyttelsesslanger fastgøres til skabe med en pladetykkelse fra 1,5 op til 2,0 mm. Også dette klares uden nogen form for værktøj.

Efter beskyttelsesslangen er blevet ført igennem skabet, sættes den ene halvdel af
kabelforskruningen på fra indersiden af skabet og trykkes dernæst ud igennem skabet. Udefra klikkes det passende modstykke på og så er montagen fuldført.

Med SVT forskruninger tilbydes en delbar møtrik og disse har tilsammen en tæthed på IP54.
Med den delbare vinkelflange KFW kan delbare beskyttelsesslanger monteres direkte i en 90° vinkel uden at benytte yderligere forskruninger.

Slangeholdersystemerne USH og UHX tilbyder størst mulig fleksibilitet og nem montage. Ved USH systemet kan underdelen af holderen monteres separat. Ved UHX fikseres slangerne ved at klikke beslaget på.

Yderligere information
Jan Bossen, Product Manager, jb@eegholm.dk, direkte 73 12 12 99.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.079