23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Besøg årets største maskinmesse i Kolding den 6.-7. november

Lemvigh-Müller er sammen med Kapema ved at gøre klar til årets største maskinmesse, hvor du på åbent hus-dagene kan glæde dig til hele 1.000 m2 fyldt med værktøj- og produktionsmaskiner.

Du vil kunne se alle de kendte mærkevarer i drift inden for områder som eksempelvis spåntagning, pladebearbejdning, afkortning, boring, kantbukning. Der vil ligeledes være hybride kantpressere, vandstråle-skærere, CNC bearbejdningscentre, CNC-styrede båndsave, svejsemaskiner og meget mere.

- Maskinmessen er det første store arrangement, som Kapema laver i samarbejde med Lemvigh-Müller siden vi tidligere på året indgik et stærkt strategisk samarbejde. Vi gælder os meget til at vise nye som eksisterende kunder bredden og styrken i det nye samarbejde, og vi håber, at mange kommer forbi Kolding, fortæller adm. direktør Peter Mortensen fra Kapema.
Fra Lemvigh-Müllers side er der også store forventninger til maskinmessen i Kolding, hvor kunderne vil opleve, at de har adgang til et fuldstændigt maskinsortiment fra små maskiner til helt store maskiner.

- Kapemas sortiment indeholder stort set alt, som vores kunder kan ønske sig, og vi glæder os til at vise dem mulighederne. Samtidig vil kunderne også kunne møde leverandører, der leverer skærende værktøjer til maskinerne, samt se et stort udvalg af produkter inden for blandt andet svejsning, personlige værnemidler, kemi og smøring, el- og håndværktøj, siger markedschef Anders Bille, Lemvigh-Müller.

På dagen vil du kunne opleve ekstraordinære messepriser på mange af maskinerne, og der vil være tekniske rådgivere til stede, som vil kunne svare på dine spørgsmål.

Læs mere her >> - og deltag i konkurrencen om 3 værktøjssæt.

Tid og sted:

Onsdag den 6. november kl. 11-16
Torsdag d. 7. november kl. 10-15

Nordager 3
6000 Kolding

Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56973311
P nummer: 1007938663

Send til en kollega

0.047