23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løsning Maskinfabrik havde succes på messe

Hi[13] var en stor succes for Løsning Maskinfabrik A/S.

Det var første gang nogensinde, at Løsning Maskinfabrik udstillede på en messe, men absolut ikke sidste.

”Vi kom selvfølgelig til Herning med forventningen om at få nogle nye kontakter og på sigt nye kunder. Dog var det svært for os at vide, hvad vi skulle have af forventninger, da det var første gang, vi udstillede på en messe. Vi havde dog inviteret en del af vores nuværende kunder til at besøge os på messen, hvilket må siges at være en rigtig god idé. Tit, i en travl hverdag, har man ikke tid til at snakke om andet end arbejde, men på messen fik vi en rigtig god dialog om både løst og fast med vores allerede eksisterende kunder”, forklarer Jørgen Poulsen fra Løsning Maskinfabrik.

En lille succeshistorie fra messen: Der kom en gæst forbi på vores stand om formiddagen den første dag. Han spurgte lidt i sjov, om vi er fleksible og kan levere hurtigt, hvilket, vi selvfølgelig svarede ”ja” til, da det er det, vi er kendte for. Han forklarede efterfølgende lidt omkring, hvad det var, han ønskede og at hans nuværende leverandør skulle bruge 4 uger på at fremstille emnerne. Han spurgte herefter, om vi kunne gøre det hurtigere. Vi fik tilsendt tegningerne på emnerne og kunden modtog emnerne en uge senere og var meget tilfreds.

Jørgen Poulsen fortsætter: ”Allerede den første dag på messen var vi dog meget positive. Vi fik faktisk den første forespørgsel om formiddagen den første dag og den blev til ordre dagen efter. Derudover fik vi den første dag kontakt til 5 indkøbere fra mellemstore og store virksomheder, der var på udkig efter nye leverandører inden for spåntagende bearbejdning. Da messen var forbi, var det tal steget til 25-30 kontakter, hvilket må siges at være langt over vores forventninger”.

”Det er dog ikke nok bare at være på messen. Efterfølgende har vi brugt rigtig meget tid på opfølgning, møder, tilbudsgivning osv. De første ordrer fra nye kunder er heldigvis allerede begyndt at komme i hus og vi tror, vi går et meget travlt efterår samt 2014 i møde. Efter vores store succes på hi[13] har vi valgt også at deltage på Elmia messen i Sverige i november 2014 og selvfølgelig vil vi være at finde på hi messen om to år igen” slutter Jørgen Poulsen.

Ønsker du også hurtig og fleksibel levering, hvor kvaliteten er det væsentlige, så tvivl ikke på at henvende dig til os om din næste opgave. Et møde eller tilbud er uforpligtende.

Løsning Maskinfabrik A/S
Kvalitet - er det væsentlige
www.lomas.dk

Løsning Maskinfabrik A/S
Remmerslundvej 55
8723 Løsning
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26095336
P nummer: 1002784126

Kontaktperson

HMP
Henrik Møller Poulsen
Sælger
+45 76741010 hmp@lomas.dk

Send til en kollega

0.046