23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Walter Titex HM rivaler HSC viser nye takter inden for oprivning af huller!

Oprivning af huller er ofte en tidskrævende proces, men ikke med Walter Titex HM rivaler HSC (High Speed Cutting), som sikrer en kort bearbejdningstid.

Succes i test
Walter Titex HM rivaler HSC har øget skæreparametrene betydeligt.

Det har en fornyeligt udført test hos en dansk kunde vist.
Der blev testet en ø12 HM HSC rival og startværdien, i stålmaterialet 42CrMo4, var Vc 110 m/min og tilspænding 1,00 mm/omdr. Resultatet var en betydelig produktivitetsøgning, da den nye HM rival var over 35 gange hurtigere sammenlignet med en konventionel HM rival.

Mindre vibration
HM rivalerne HSC giver mindre vibration, og indvendig køling garanterer optimal smøring og effektiv spånafgang. Emulsion virker afkølende på bearbejdningsprocessen, og polerede skæreflader samt spånkanaler fremmer også skæreegenskaberne. En ny-udviklet belægning TMS reducerer løsægsdannelse på skærekanten under kontinuerlig bearbejdning. Den høje hulkvalitet bibeholdes, selv ved disse høje hastigheder, både når det drejer sig om dimensionsnøjagtighed og overfladekvaliteten.

2 versioner
Walter Titex HM rivalerne HSC fås i diameterområdet fra 3,97 til 20 mm.
HM rivalerne HSC kommer i 2 versioner, én version med lige spånkanaler og med aksial kølevæskeudgang til bundhuller. Den anden version er med venstresnoede spånkanaler og radial kølevæskeudgang til gennemgående huller. Begge versioner fås med den speciel udviklede TMS-belægning.

F2481TMS og F2482TMS
HM rivalerne HSC er ideelle til stål og støbejern som primære applikationer og ubelagte HM rivaler til især til ikke jernholdige metaller, plast samt grafit.
HM rivalerne HSC fås i halve og hele diametre og fås som standard til de mest almindelige H7 tolerancer og mellemdiametrene med en tolerance på 0/+0,004 mm.

You Tube videoen med HM rivalerne i aktion.

Kontakt AVN Teknik for yderligere information på tlf. 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.046