23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel Automatisering

På EMO visede KUKA løsninger for integrationen af robotter på værktøjsmaskiner

På EMO 2013 i Hannover præsenterede KUKA Roboter GmbH fleksible løsninger for automatiseringen af værkstøjsmaskiner. Fra den 16. til den 21. september 2013 vil robotproducenten fra Augsburg være repræsenteret på over 400 kvadratmeter på den største internationale platform for produktionsteknik. På stand D32 i hal 25 demonstrerer KUKA sit bredde produktprogram for integrationen af robotter på værktøjsmaskiner.
På grund af den globale konkurrence skal værktøjsmaskinernes funktionstid forlænges yderligere. Takket være automatiseringen af værktøjsmaskiner med KUKA robotter øges produktiviteten, samtidigt med at enhedsomkostninger falder. Integrationen af en robot på værktøjsmaskinen amortiseres i mange tilfælde allerede inden for et år. På EMO 2013 i Hannover vil KUKA Roboter GmbH vise, hvilke muligheder der findes for den robotbaserede automatisering af værkstøjsmaskiner.

INTEGRATION GANSKE ENKELT
På EMO vil virksomheden fra Augsburg demonstrere integrationen af en KUKA robot af typen KR AGILUS på en værktøjsmaskinmodel. Den ekstremt hurtige og præcise lille robot på- og aflæsser værkstøjsmaskinen. Derudover gør en anden robot fra serien KR QUANTEC trinvise bearbejdningstrin mulige. KR AGILUS er ikke kun til stede i cellen på KUKAs stand — den lille robots Waterproof-variant har også premiere på EMO 2013. Takket være den højere kapslingsklasse IP67 er robotten beskyttet mod støv og vandindtrængning og opfylder således de vigtigste kriterier for integrationen i en værktøjsmaskine.

ENKELT, DIREKTE OG BRUGERDEFINERET: KUKA SOFTWAREPAKKER
Ikke alene robotterne gør automatiseringen af værktøjsmaskinen betydeligt mere simpel — her spiller firmaet KUKAs softwareprodukter også en vigtig rolle. På EMO vil KUKA Roboter GmbH demonstrere den tætte og fordelagtige sammenknytning mellem robot og værktøjsmaskine. Softwaretoolsene KUKA.CNC og mxAutomation åbner op for nye anvendelsesmuligheder inden for robotikken. Med de to softwarepakker stiller KUKA de rigtige tools til rådighed, hvis robot- og værktøjsmaskinbetjeningen skal smelte intelligent sammen. Robotterne fra KUKA taler brugerens sprog. Derfor står den simple betjening for hele systemet i centrum.

BLUE COMPETENCE – KUKA ER MED
Energieffektivitet og bæredygtighed har en høj prioritet hos KUKA. Derfor engagerer virksomheden sig i den tyske forening for værktøjsmaskinfabrikkers (VDW) initiativ „Blue Competence“. På EMO 2013 er KUKA repræsenteret med en udstillingsgenstand på Blue Competence-standen i hal 16, stand F6.

BREDT SYSTEMPARTNERNETVÆRK
Hvad enten det handler om planlægning, integration, betjening, vedligeholdelse eller tilpasning – KUKA gør sammen med et bredt globalt netværk af systempartnere automatiseringsløsninger mulige for alle kundens krav og ønsker.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047