23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrket dansk Valk Welding-organisation

I forbindelse med Schweissen & Schneiden-messen, som fandt sted den 16 september til 21 september, var der også lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med den udvidede salgstab under Valk Welding.

ESSEN:

Marcel Dingemanse har suppleret den eksisterende salgsafdeling med yderligere en kapacitet op til Schweissen & Schneiden i Essen i forrige uge. Det gik ikke ubemærket hen. Rigtigt mange fra fortrinsvis Trekantsområdet var forbi for at hilse på det velkendte ansigt Allan S. Nielsen, som tiltrådte ved månedens start. Han medbringer mere end 20 års robotsvejse-erfaring, og glæder sig over at være knyttet til en organisation, hvor det er kundens løsning, der er udgangspunktet, og ikke alene salg af robotter eller svejsemaskiner: "Hos Valk Welding adskiller vi os ved, at vi ved noget om at sætte en løsning op, der tager udgangspunkt i kundens behov," siger Allan S. Nielsen, der således er kommet hurtigt ind i produktprogrammet, og føler sig godt rustet til at møde de danske indkøbsansvarlige i nærområdet.
Han fremhæver især producentens standardopbygning, der er fleksibel over for kundetilpasninger, og således ikke bundet op på bare at kunne indgå i en større automobilproduktion, men netop udviklet, så den kan tilpasses mange opgaver. "Det er jo netop kendetegnende for danske virksomheder, at der laves mange, ofte meget små serier. Og vores udgangspunkt gør det muligt at automatisere fremstillingen helt ned til prototypefremstilling, uden at automatiseringen er fordyrende," siger Allan S. Nielsen.


PÆNT DANSK BESØG

På messen supplerede han først og fremmest Marcel Dingemanse fra det danske kontor i Nr. Aaby, der også varetager salget ind i blandt andet Baltikum. Også i de fleste faciliteter, er der blevet knyttet yderligere medarbejdere til servicestaben, og Marcel Dingemanse noterede med tilfredsheden, at flere i år kom hen på standen af sig selv, i forhold til for fire år siden: "Vi kan mærke, at der har været rigtigt mange danskere hernede. Specielt fra tirsdag til torsdag, mens det er ebbet ud mod messens sidste dage. Og jeg vil tro, at stort set alle hjemmefra, der har været hernede, også har været her forbi, så vi er virkeligt blevet en kendt leverandør i Danmark," noterer han. Ud over at de besøgende danskere nu kender firmanavnet, og personerne bag, så tiltrak også et stort emne fra Sjørring Maskinfabrik naturligvis danskere på messen. "Sjørring-emnet er nok det mest fotograferede på hele messen," fortæller Marcel Dingemanse, og glæder sig over den ekstra opmærksomhed det har givet, at han har fået lov at vise emnet, der også tiltrak sig bevågenhed fra andre i såvel egen organisation som hos kollegaerne på de øvrige producenters stande over messedagene.



Artiklen er skrevet af John Nyberg fra bladet TEKNOVATION

Valk Welding DK A/S
Korsholm Allé 14
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31762561
P nummer: 1014751064

Kontaktperson

RHH
René Hedegaard Hansen
Manager operations and planning
+45 64421201 rh@valkwelding.com

Send til en kollega

0.033