23948sdkhjf

BILA Service nu med KUKA-kompetencer og fast afdeling i Norge

| Medlemsnyhed | Indrykket af BILA A/S

BILA Service er i fortsat vækst. For at kunne hjælpe endnu flere kunder udvider BILA Service med kompetencer inden for servicering af KUKA-robotter og udvider samtidig med fast afdeling i Norge.

BILA tilbyder nu også KUKA-service
BILA Service er i fortsat vækst. For at kunne hjælpe endnu flere kunder udvider BILA Service med kompetencer inden for servicering af KUKA-robotter. Teknikerne gennemgår grundige kurser, så servicen er i top både på Kawasaki-, ABB- og KUKA-robotter.

BILA Service nu med udgangspunkt i Norge med fast tekniker
BILA Service har efterhånden mange kunder i Norge og vil fortsat gerne yde den bedste service for norske kunder. Derfor iværksætter serviceafdelingen et nyt service-setup i Norge pr. 1 september 2015. Her udvides både med BILA-værksted, lager og kontor.

Vi har ansat automatikfagtekniker og maskinmester Emil Larsen. Emil udstationeres for BILA Service med udgangspunkt fra Dokka (ved Gjøvik 1,5t. nord for Oslo), hvor han vil servicere en bred vifte af norske brancher. BILA Service bestræber sig hele tiden på at yde den bedste kundesupport i Norden, og med en dansk Service Engineer bosiddende i Norge er BILA glade for nu at kunne tilbyde norske kunder kompetencer inden for mekanisk/elektrisk, software og service vedligehold samt alle typer af fejlfinding med udkørsel fra Norge.

Service Manager Kim Rimer Andersen fortæller om udvidelsen: ”Jeg ser meget frem til at BILA Service er fast i Norge. Der ligger et stort potentiale hos norske produktionsvirksomheder for at stabilisere og optimere deres produktioner - og ikke mindst i at pleje vores nuværende kunder endnu bedre. ”


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BILA A/S

Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Danmark
BILA A/S

Send til en kollega

0.11