23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KUKA små robotter med sikker lineær enhed.

Nu kan robotten KR Agilus fra KUKA Nordic sammenbygges med den lineære enhed KL 100, som lige nu lanceres på det nordiske marked.

– KL 100 kan håndtere op til fire robotter samtidigt, og takket være den unikke software 'SafeOperation' styres disse på sikker vis. Den er kompakt og udstyret med intern energiforsyning, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.

Kun få lineære enheder kan håndtere flere robotter samtidig, selv om de er af en mindre type. Men KL 100 klarer op til 4 KR Agilus robotter samtidigt på sin køreskinne uden problemer.

– Den lineære enhed KL 100 er utrolig kompakt, hvilket også er en stor fordel for de kunder, som vælger den. Et ganske lille produktionsområde er nok til at kunne anvende KL 100, siger Joacim Lorentsson.
Innovativ produktudvikling betyder, at der i midten af den lineære enhed sidder en intern energiforsyning.

– Det er yderst fordelagtigt for brugerne. Ved gulvmontering er der ingen udvendige dele på enheden, som optager unødig plads.


Den separate enkeltaksede lineære enhed er fleksibel og kan monteres på gulvet, i loftet eller på en væg. Men tilpasningsevnen er dog ikke sket på bekostning af kvaliteten – KL 100 arbejder både støjsvagt, med stor præcision, samt med høj hastighed og acceleration.

Produktet i sig selv kendetegnes af en lav egenvægt, men kan alligevel klare en belastning på 100 kilo.
Den drives som en ekstern servoakse på en robot, dvs. betjening sker med den tilhørende robot controller.

– Det betyder, at kunderne ikke skal anskaffe endnu en styring, hvis de allerede har en KR Agilus og ønsker at investere i en KL 100. Installationen går således utrolig nemt, siger Joacim Lorentsson.

KUKA Nordic AB
Hårup Tværvej 1
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32605192

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047