23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Adding Engineering

Jesper Boje Nielsen er tiltrådt i en stilling som Projektleder hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering, hvor han bliver tilknyttet Vejle-afdelingen.  

Jesper har en baggrund som Maskiningeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus med konstruktion som speciale suppleret med efteruddannelse inden for bl.a. økonomi og projektledelse med HD i finansiering.

Han har 17 års erhvervserfaring som Teknisk projektleder og Projektingeniør. Senest kommer han fra en stilling som Teknisk projektleder ved Dansk Stålspær.

Fra tidligere ansættelse ved bl.a. Starco Italy, Gefion Nordic Engineering og Davinci Development A/S og Nissens A/S har han bred erfaring indenfor stålkonstruktion og maskindesign.

Projekterne omhandlede opgaver indenfor olie-, gas- og vind-industrien, og blev varetaget gennem ansættelse i rådgivende ingeniørvirksomheder.

Han har arbejdet med udviklingsopgaver i internationale miljøer i en koordinerende rolle og fungeret som økonomiansvarlig.

Jesper er vant til at indgå i et tæt samarbejde i tværfaglige grupper og at stå for koordinering samt udvikling af rør og pumpesystemer til større køleinstallationer.   

Han har en bred viden indenfor stålkonstruktion, styrkeberegning og FEM simulering, svejsning, højstyrke stål, samt Eurocode/EN1090.  

Jesper vil med sin erfaring som projektleder styrke Adding Engineerings gruppe af projektledere, der hjælper vores mange kunder med at styre store og komplekse tekniske projekter sikkert i havn.

Hans første opgave bliver netop som projektleder på et automationsprojekt for en kunde på Fyn.

 

Spidskompetencer:

·         Projektledelse – internationalt

·         Strukturel design og beregning iht. Eurocode

·         Maskinkonstruktion

·         Rørsystemer og pumper

·         Solid Works 3D & Autocad 2D

·         Mekanisk design, 3D modellering og konceptudvikling

·         Styrkeberegning og FEM simulering

 

 Vi byder med glæde velkommen til Jesper Boje Nielsen ved Adding Engineering.

www.adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.064