23948sdkhjf
Del siden
Annonce

The Trade Council vejleder danske virksomheder

Både sanktionerne og Ruslands krig i Ukraine påvirker dansk eksport og erhvervsliv. Dertil kommer de mulige russiske modsanktioner. For regeringen er det helt afgørende, at den enkelte virksomhed kan få vejledning til at agere i den nye situation.

Der er blevet indført omfattende sanktioner mod Rusland og Belarus som følge af Ruslands uprovokerede angrebskrig i Ukraine – ikke kun i EU, men sammen med en lang række internationale partnere.
 
Både sanktionerne og Ruslands krig i Ukraine påvirker dansk eksport og erhvervsliv. Dertil kommer de mulige russiske modsanktioner.

For regeringen er det helt afgørende, at den enkelte virksomhed kan få vejledning til at agere i den nye situation.

Derfor har Udenrigsministeriets The Trade Council tæt dialog med dansk erhvervsliv. Og det sker blandt andet i Global Response Teamet, hvor man hjælper danske virksomheder med deres konkrete henvendelser ved akut opståede udfordringer. Der er tale om vejledning i forhold til alt fra strategiske overvejelser om omlægning af værdikæder til mere operationelle spørgsmål og indhentning af information fra ambassaderne. Hør udenrigsminister Jeppe Kofod fortælle om vejledningen af danske virksomheder i videoen her.
 
Har du brug for vejledning eller råd? Så kontakt The Trade Council's Global Response Team og få hjælp til at løse dine eksportudfordringer. 

 

Udenrigsministeriet - The Trade Council
Asiatisk Plads 2
1448 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43271911
P nummer: 1003388448

Send til en kollega

0.048