23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CALYPSO-brugere samlet igen efter corona

40 var med til brugermøde i Allerød med efterfølgende virksomhedsbesøg hos Welltec A/S

Efter lang tids venten i spænding kunne ZEISS den 10. marts byde velkommen til det første såkaldte CALYPSO-brugermøde efter perioderne med corona-restriktioner. 

- Dette CALYPSO-brugermøde var noget særligt, fordi det har været skubbet nogle gange. Dertil kommer, at vi var usikre på, hvor mange der ville deltage, efter at folk har vænnet sig til primært at mødes online, siger sales manager Peder Bay fra ZEISS.

På grund af usikkerheden om interessen var det glædeligt for ZEISS, at man kunne samle 40 deltagere til brugermødet, som blev afholdt på Nordsjællands Konferencecenter med efterfølgende besøg og rundvisning hos Welltec A/S i Allerød.

- Vi har tradition for at holde CALYPSO-brugermødet hos forskellige kunder og veksle mellem Jylland og Sjælland. Formålet med arrangementet er dels at give måleteknikere mulighed for at se, hvordan man arbejder med CALYPSO i andre brancher end deres egne, dels at skabe rammer for netværk. Og heldigvis er der i Danmark en høj grad af åbenhed og tillid, hvilket indebærer, at man gerne må komme på besøg hos hinanden, selv om man er konkurrenter, siger Peder Bay.

Deltagerne fik information og praktisk demonstration af de seneste nyheder i CALYPSO, heriblandt Dynamic Planning, forbedringer i Freeform og Curve, nye PMI-funktioner til generering af måleprogram fra CAD-model samt hurtige formplot i PiWeb.

Rundvisning hos Welltec

På CALYPSO-brugermøderne får deltagerne ikke alene informationer om nyheder og forbedringer. Det er også tradition, at der indgår et virksomhedsbesøg med rundvisning, og 2022-udgaven af brugermødet var ingen undtagelse. I år var det energivirksomheden Welltec A/S i Allerød, der havde åbnet dørene for de mange CALYPSO-brugere.

Welltec A/S er dels en serviceleverandør af løsninger til at forbedre produktionen af olie- og gasbrønde baseret på robot-operationer i selve brøndene, dels en leverandør af højteknologiske dele til geotermiske og CO2 lagringsbrønde globalt. Både robotter og brøndprodukter bliver fremstillet på Welltec’s produktionsautomatiserede fabrikker i henholdsvis Allerød og Esbjerg.

Det er et mangeårigt samarbejde med ZEISS, der har gjort det naturligt for Welltec at byde deltagerne i årets CALYPSO-brugermøde velkommen på virksomheden i Allerød.

- Vi bruger ZEISS målemaskiner på vores adresser både i Esbjerg og Allerød. Det er altid spændende at møde andre mennesker, som også bruger ZEISS CALYPSO software, så vi glædede os over at lægge hus til en del af årets arrangement, siger Jens Nutzhorn, Director, Produktionsplanlægning og Indkøb.

ZEISS forventer, at det næste CALYPSO-brugermøde finder sted torsdag den 13. oktober 2022.

 

Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A, 1. sal
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84786217
P nummer: 1002703834

Send til en kollega

0.047