23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RALA Stål opkøber lokal bearbejdningsafdeling

RALA Stål i Hadsund opkøber ny lokal CNC bearbejdningsafdeling. Det sker i forlængelse af nye strategiske tiltag samtidig med muligheden for kundetilpassede løsninger forbedres.

Hos stålunderleverandøren ses der nu nye strategiske tiltag. RALA Stål har i mange år fokuseret på at være kundernes fortrukne samarbejdspartner indenfor produktion af stålkomponenter og senest opkøb sikrer en langsigtet mulighed for kundetilpassede løsninger.

Opkøbet af den lokale CNC bearbejdningsvirksomhed sikrer mere knowhow og specialist kompetencer indenfor bearbejdning, som sikrer kunderne den optimale løsning samt mulighed for fleksibilitet og omstillingsparathed i udviklingsprocessen. 

RALA Stål oplever stigende forespørgsler på kundetilpassede emner, hvor omstillingsparatheden og fleksibiliteten i udviklingsprocessen er afgørende for kundernes valg af underleverandøren. Dermed har opkøbet af bearbejdningsafdeling været et naturligt valg for virksomheden.

Administrerende direktør Steen Langberg siger: ”Vi er først og fremmest glade for at kunne tilbyde kunderne endnu kortere leveringstid på hasteordre eller hastespecialopgaver, da leveringstiden og kompleksiteten i produktet typisk er afgørende for kunden. Derudover så kan denne CNC bearbejdningsafdeling hjælpe os til at håndtere prototyper mere effektivt samt giver en mulighed for at behandle prototyperne in-house, som forbedrer vores omstillingsparathed markant”

Steen understreger vigtigheden af de nuværende strategiske samarbejder med større bearbejdningsvirksomheder og tilføjer; ”Vores opkøb er ikke et ønske om at flytte vores forsyningskæde hjem, men derimod et ønske om at klarlægge kundens ønsker og behov hurtigt i processen, så dyre misforståelser ikke opstår. Nu vil disse misforståelser fanges inden projektet sendes videre til vores samarbejdspartnere og leveringstiden forkortes”.

Netop prototyper og afklarende dialog er afgørende for RALA Ståls kunderne, da emnerne typisk indgår i nye komplicerede processer, hvor detaljerne på emnerne kan være afgørende for, at kunden kan benytte emnerne i en videre proces.

Ved fordelen af CNC-bearbejdninger af emnerne nævner Steen: ”CNC-bearbejdning kan gøre et forfinet arbejde bl.a. ved huller og undersænkning samt ved skærpning af emnet, hvilket typisk for vores kunder er afgørende for at produkterne kan benyttes i deres komplicerede opgaver. Her giver den lokale afdeling en mulighed for dialog lige der hvor det sker, og udfordringer og løsninger specificeres for begge parter”.

Produktionshallen i Hadsund forbliver dog den samme for nu, da laserskæring, vandskæring, svejsning og kantbukning forgår i disse lokaler og fortsat understøtter bearbejdningsafdelingen inden emnerne sendes på videre rejse. 

Læs mere om RALA Stål Lige Her

Rala Stål ApS
Norgesvej 1
9560 Hadsund
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27605753
P nummer: 1009859183

Kontaktperson

SE
Sarah E.
Marketing Manager
se@rala-staal.dk

Send til en kollega

0.031