23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAMRC har netop opstartet endnu 2 Inkubator-projekter

Vi har netop opstartet endnu 2 Inkubator-projekter under DAMRC 2.0 støttet af Industriens Fond. Det første projekt, som vi gerne vil præsentere, er Torsional Stress Relief (TorSR)

Torsional Stress Relief (TorSR)

Med afsæt i de gode erfaringer fra VSR (Vibrational Stress Relief) fortsætter vi udviklingen med vibrationsbehandling af metalemner med formålet af afspænde emner, så restspændinger reduceres. Hermed, opnås der mulighed for bedre tolerancer samt mindre behov for termisk efterbehandling,
såsom afspændingsglødning.

I dette inkubator projekt arbejdes der med at indgive vibrationer torsionelt heraf navnet på projektet. Fokus, for TorSR, er aflange og gerne rotationssymmetriske emner, der f.eks. skal laves spåntagende bearbejdning på og hvor fine tolerancer er påkrævet.

Det kunne også være emner, der normalt skulle have være sendt til afspændingsglødning, f.eks. efter svejsning eller andre produktionsprocesser der opbygger indre spændinger i emner, hvor torsionel vibrationsbehandling kan erstatte afspændingsglødning.

I en del tilfælde er råvarer fyldt med restspændinger fra fremstillingsprocesser såsom koldvalsning, ekstrudering etc., hvor det kan være nødvendigt at reducere restspændingerne inden yderligere bearbejdning.

Vi er i øjeblikket ved at opbygge en forsøgsopstilling til at verificere effekten af torsionel vibrationsbehandling. Der vil i nærmeste fremtid blive sendt invitationer ud til interesserede virksomheder til at medvirke i en netværksgruppe. Så skulle du/I have interesse i dette inkubatorprojekt er du/I meget velkomne til at kontakte:


Ronnie Manley, rmp@damrc.com (+45) 2526 2773.

Du kan læse mere om  vores  spændende projekter og vækstrejse på vores hjemmeside:  www.damrc.com

Damrc F.M.B.A
Industrivej Syd 17A
Birk
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33082940
P nummer: 1016262591

Kontaktperson

BB
Belinda Bak
beb@damrc.com

Send til en kollega

0.047