23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Specialudviklede O-ringe til offshore-industrien

Skal du bruge reservedele, der kan holde til det barske offshore-miljø og har de påkrævede godkendelser? Vi har de O-ringe, du skal bruge.

Tekst af Karina Davids  - kdmarketingsupport.dk 

Offshore-branchen er noget helt specielt. Forholdene er barske og stiller tårnhøje krav til materiale­egenskaberne – og hvis der er noget, der går i stykker, er det ekstremt dyrt i både tid og penge at få tingene udskiftet. Også små ting som for eksempel O-ringe. Derfor har Carsten Holm A/S specialudviklet O-ringe, der opfylder alle kravene til både egenskaber og godkendelser.

FFKM til offshore-industrien
Vores O-ringe til offshore er fremstillet af FFKM-kompounder, hvor fokus er på anti-eksplosive egenskaber (AED, NORSOK M710-godkendt), overlegen kemisk kompatibilitet og høj varmebestandighed. Det betyder, at FFKM er det perfekte materiale i tætningsløsninger til applikationer i offshore-industrien, for eksempel i boreudstyr og perforerende udstyr samt i pumper og ventiler.

Vi har tre forskellige FFKM-elastomerer til offshore-industrien, med fokus på hver deres unikke egenskaber:

KOMPOUND 2190-10305 ED

 • AED (Anti-Explosive Decompression; trykaflastning)
 • NORSOK M710-godkendt
 • NACE TM0187 (sur gas-miljø) –20 % H2S
 • Sur væske-test, Arrhenius ISO 23936-2/NORSOK M710-3
 • Modstandsdygtighed over for høje temperaturer
 • Høj kemisk modstandsdygtighed
   

KOMPOUND 2190-10301 EX

 • AED (Anti-Explosive Decompression; trykaflastning)
 • NORSOK M710-godkendt
 • Modstandsdygtighed over for ekstra høje temperaturer
 • Høj kemisk modstandsdygtighed
   

KOMPOUND 2190-10306 LT

 • AED (Anti-Explosive Decompression; trykaflastning)
 • NORSOK M710-godkendt
 • Modstandsdygtighed over for ekstra lave temperaturer
 • Høj kemisk modstandsdygtighed
   

NORSOK-GODKENDT
NORSOK M-710-specifikationen er udarbejdet specielt for OEM’er til olieindustrien for at sikre et højt niveau af kvalitet og kompatibilitet for ikke-metalliske tætninger, der anvendes i oliefeltudstyr. NORSOK startede som en hovedsageligt norsk og europæisk standard, men er nu en internationalt anerkendt standard.

HVORFOR bruger man specialmaterialer såsom FFKM?
Det kan især betale sig at anvende FFKM i applikationer, hvor udskiftning af pakninger er en vanskelig og tidskrævende opgave og hvor reparationer medfører lang nedetid.

Fordelen ved FFKM er, at man får kombinationen af kemisk og termisk stabilitet, som kendetegner materialet PTFE, og samtidig bevarer man de elastiske egenskaber, som elastomermaterialer har.

 Har du brug for et specialmateriale?
Har du en akut udfordring med en tætningsløsning, eller har du brug for uddybende oplysninger om, hvilke materialer eller profiler, vi har på lager? Så kontakt os; vi sidder klar til at give dig professionel sparring om komplekse eller akutte tætningsudfordringer.

Om Carsten Holm A/S
Virksomheden blev grundlagt af Carsten Holm i 1979.  I dag er den familieejede virksomhed overtaget af anden generation.

Carsten Holm A/S er ISO 9001:2015-certificeret. Virksomheden producerer og markedsfører standard- og specialpakninger til alle grene af dansk og international industri.
Virksomheden beskæftiger i dag 40 medarbejdere i Danmark og 10 medarbejdere i det kinesiske salgsselskab Holm Sealing Solutions Ltd.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark
CVR nummer: DK89490812
P nummer: 1002819901

Kontaktperson

Ulrik Holm
Direktør
uh@carstenholm.dk

Send til en kollega

0.094