23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan bruger du AI til at spå om fremtiden i din branche

På konferencen ”Sådan fremtidssikrer du din virksomhed i krisetider” har vi inviteret en række oplægsholdere til at give dig input til, hvordan du sikrer din virksomhed til fremtiden - fx ved at benytte AI til at forudse fremtiden.

En af de ting, man bør gøre, når man skal opbygge sin virksomheds resiliens, er at have tænkt grundigt over, hvordan den nærmeste og lidt fjernere fremtid ser ud i ens branche - på den måde er man bedre i stand til at igangsætte de tiltag og indsatser der skal til for at undgå at blive offer for kommende kriser.

Det kan være svært at komme i gang med at kigge i spåkuglen, når papiret stadig er tomt, og derfor kan en god og billig hjælp være kunstig intelligens-værktøjer som fx GhatGPT. Ved at anvende et værktøj som dette kan du komme hurtigt i gang med at få ideer og ofte også ret velkvalificerede bud på, hvad der sandsynligvis vil ske i den branche, I opererer i.

På konferencen d. 27. april får vi besøg af Matthew Spaniol fra Roskilde University, der forsker i anvendelsen af værktøjer som ChatGPT i scenarieplanlægning og han vil klæde dig på til, hvordan du griber dialogen med AI-teknologier an.

Under overskriften ”Sådan fremtidssikrer du din virksomhed i krisetider” går vi sammen med en række skarpe oplægsholdere i dybden med hvad du kan gøre for at sørge for at din virksomhed kommer godt ud på den anden side af energikrise, forsyningsproblemer, bæredygtighedskrav og andre pludseligt opståede trusler mod jeres forretning.

Læs det fulde program og tilmeld dig her »

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062