23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu rammer de grønne lovkrav!

- 5 ting du bør gøre allerede nu

Helt aktuelt betyder et nyt EU-direktiv, at nye lovkrav allerede er trådt i kraft. Flere er i pipelinen. Vi dykker ned i lovkravene og hvad de betyder. Og selvom det på papiret i første omgang er de store virksomheder, der står for skud, skal du spidse ører.

De store virksomheder skal have styr på beregninger og dokumentation. Alle små og mellemstore virksomheder, der er leverandører til store virksomheder bliver dermed også ramt af lovgivningen. 

De store virksomheder vil uundgåeligt komme til stille nye krav til deres leverandører. 

På webinaret har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du kommer på forkant med dine kunders krav. Derudover kan du møde direktøren og den grønne frontløber, Hans Christensen fra Haarup Maskinfabrik. 

Hans Christensen er en mand med en mission: Han vil udbrede budskabet om, at det faktisk ikke behøver at være så svært endda. Det hele kan måske virke lidt uoverskueligt, men bliver elefanten delt op i mindre bidder bliver den mere spiselig, og måske også lettere at få ned. 

På webinaret giver Hans Christensen et indblik i den grønne rejse, Haarup Maskinfabrik (fortsat) er på, og han deler rundhåndet ud af personlige holdninger og praktiske erfaringer med grøn omstilling. 

Det får du med hjem:

  • Et indblik i regeringens grønne køreplan 
  • Styr på det nye EU-direktiv (CSRD) og hvad den nye og kommende lovgivning betyder for virksomheder
  • 5 gode råd til at komme på forkant 
  • Konkret og lavpraktisk inspiration fra Haarup Maskinfabrik (det behøver ikke være så svært!) 


Dato og tid
Torsdag den 13. april kl. 10.00 - 11.00.

Tilmeld dig her

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047