23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Arbejde vs. Maraton? Eller kan man gøre begge dele?

BEUMER Group har fokus på fleksibilitet – læs om hvordan en medarbejder hos BEUMER Group har oplevet dette.

Som medarbejder kan det i dag ofte være svært at finde en balance mellem arbejdslivet og privatlivet. Arbejdet kan til tider fylde meget, bevæge sig udover den "normale" arbejdstid og ind i privatlivet. Dette kan gøre det vanskeligere at finde tid til alt det, man gerne vil.

Hos BEUMER Group har vi et ønske om, at vores medarbejdere ikke kun opnår deres mål på arbejdet – men også uden for arbejdet. Derfor stræber vi efter fleksibilitet for vores medarbejdere, for at de på den måde er et skridt tættere på at lykkes med det, som de sætter sig for.

Asger er et godt eksempel herpå. Asger har i løbet af seks måneder trænet op til et maraton i Portugal. For både at kunne passe sit arbejde, sit familieliv og samtidig træne op til sit løb, har han i løbet af denne tid i højere grad arbejdet hjemme de dage, hvor der har været mange online møder. På den måde har det været muligt for ham at rykke rundt på sin arbejdstid, klemme en løbetur ind i programmet og nå det hele.

Adspurgt, hvad det har betydet for Asger, at han har kunne arbejde mere hjemmefra, fortæller han, at: "Det har været helt essentielt. Vores børn vågner tidligt, så jeg kan typisk ikke nå at løbe om morgenen inden arbejde, og det er rigtig svært at presse det ind efter arbejdstid pga. fritidsaktiviteter. Derudover er det også værd at nævne fitnessrummet på arbejde, fordi det er virkelig nemt at drøne derned og løbe de dage, hvor jeg ikke skal hente børn, så jeg kan nå at arbejde igen bagefter".

Måske har du også en drøm om at træne op til et maraton, eller måske du bare har du et ønske om at arbejde et sted, der vægter fleksibilitet – så se de ledige stillinger på vores karriereside her.

BEUMER Group A/S
P.O. Pedersens Vej 10
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12655681
P nummer: 1002928671

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062