23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød os på VTM 2023

Fremtidens bearbejdning kan ses på SCHUNK´s stand til VTM 25-28 april

VTM Summit 2023 står i automatiseringens tegn. For SCHUNK betyder det at vores synergi mellem opspænding og gribeteknologi virkelig kommer til sin ret.  Der er i dag mangel på arbejdskraft i fremstillingsindustrien og den udvikling bliver kun værre. Hvis man indenfor bearbejdningsindustrien skal sikre sin konkurrencedygtighed skal man i gang med automatisering.

På vores stand på VTM kan man bl.a. se nulpunktsystemer, som er den mest enkle form for automatisering og optimering. Vi har spændende arbejdsbænke, hvor nulpunkterne kan testes i virkeligheden. Det samme gælder MAGNOS vores magnet opspænding, som er et meget effektivt men undervurderet opspændingssystem.

Ingen automatisering uden robotter - se vores machine tending system MTB i aktion. Denne løsning er indbegrebet af automatisering. Lad din CNC maskine bearbejde nye råemner hele natten igennem og mød ind næste morgen til færdigproducerede produkter.

Der er også mulighed for at se den ultimative automatisering, hvor vi skifter bakker på en centrerpatron helt automatisk. RAPIDO hedder systemet, som kan automatisere store flexibilitet.

I forbindelse med lanceringen af vores automatiske afgratning- og slibeløsninger R-EMENDO har vi inviteret Nordbo Robotics til vores stand. Her vil det være muligt at se deres yderst nemme programmeringsløsning Mimic i samspil med vores afgratning og slibværktøjer.

Se det hele på SCHUNK´s stand A-1352

Schunk Intec A/S
Forskerparken 10 C
5230 Odense M
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71080412
P nummer: 1002334628

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047