23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ZEISS præsenterer CALYPSO-nyheder på VTM Summit

Besøgende vil kunne se udvidede PMI-funktioner og Cookbook-baseret udarbejdelse af måleprogrammer.

De besøgende på ZEISS’ stand vil kunne få et indblik i en række topklasseløsninger inden for måleteknik på fagmessen VTM Summit den 25.-28. april i Odense Congress Center. 

- Vi glæder os til at være på messen med vores samlede portefølje af måletekniske løsninger. Vi har et bredt sortiment i mange prisklasser, og vi ser frem til at hilse på kunder, samarbejdspartnere og andre interesserede fra både små og store virksomheder, siger regional sales manager Peder Bay fra ZEISS.

På VTM Summit vil ZEISS bl.a. vise nyheder i softwarepakken CALYPSO. Desuden vil ZEISS kunne give de besøgende en introduktion til firmaets dataopsamlings- og rapporteringssoftware PiWeb.

CALYPSO 2023
Besøgende på VTM Summit kan glæde sig til at se nyheder i ZEISS’ softwarepakke CALYPSO 2023, herunder udvidede PMI-funktioner og Cookbook-baseret udarbejdelse af måleprogrammer. CALYPSO indgår sammen med GOM Inspect Professional og andre softwarepakker i ZEISS Quality Suite.

ZEISS PiWeb
De besøgende kan få et indblik i PiWeb, et best-in-class dataopsamlings- og rapporteringssoftware, der forvandler måleresultater og procesdata til et værdifuldt overblik over produktionen. PiWeb fås som enkeltbruger- eller netværksløsning og samler alle procesdata vedr. det relevante produkt.

Læs mere om VTM Summit på messens hjemmeside.

Vil du holde dig opdateret om nyt inden for måleteknik? Så tilmeld dig ZEISS’ IQS-nyhedsbrev her.

 

Carl Zeiss A/S
Bregnerødvej 133A, 1. sal
3460 Birkerød
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84786217
P nummer: 1002703834

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047