23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PanzerGlass deler ekspertise på konference

Hør, hvordan PanzerGlass styrkede sin virksomheds modstandsdygtighed gennem et forløb med Modstandsdygtig.DK på konference i Aarhus d. 27. april.

Kriser kan ramme virksomheder når som helst og hvor som helst. Udfordringer som politiske omvæltninger, globale forsyningskæder, naturkatastrofer og pandemier kan alle have en betydelig indvirkning på virksomheders drift og økonomi. Derfor er det afgørende for virksomheder at være forberedt og fremtidssikret for at kunne klare sig igennem krisetider.

Den kommende konference ’Sådan fremtidssikrer du din virksomhed i krisetider’ vil give virksomhedsledere og beslutningstagere værdifuld indsigt og konkrete råd til at styrke deres virksomheds modstandsdygtighed i krisetider.

På konferencen vil PanzerGlass dele deres erfaringer med at øge deres modstandsdygtighed og hvordan Modstandsdygtig.DK-programmet spillede en afgørende rolle i denne proces. Caper Aaen, COO i PanzerGlass udtaler, "der er ingen tvivl om, at det at have været igennem Modstandsdygtig-programmet har været med til at udvikle vores emballage til det level som vi arbejder på lige p.t." Han nævner også, "et af de områder, hvor vi ikke har været særlig modstandsdygtige og ikke været klar til fremtidens krav, det har været emballage. Det har vi fået hjælp til at identificere."

PanzerGlass roser også konsulenterne fra Modstandsdygtig.DK og deres metode og modelapparat, som har været nemt at arbejde med. Som Caper Aaen siger, "Konsulenterne fra Modstandsdygtig.DK har været vant til at køre denne slags projekter. Det gør at det har været nemt at gå til. De har en metode og et modelapparat, som har været godt for os at arbejde med."

Udover PanzerGlass vil konferencen også inkludere input fra andre eksperter og specialister, der vil præsentere strategier og løsninger til at øge virksomheders modstandsdygtighed og robusthed. Deltagerne vil lære om geopolitikkens indvirkning på globale forsyningskæder, metoder til at øge virksomheders resiliens og erfaringer med at bruge kunstig intelligens til at spå om fremtiden i forskellige brancher.

Konferencen er en del af projektet Modstandsdygtig.DK, som har til formål at ruste danske virksomheder til at kunne klare sig igennem fremtidige kriser ved at øge deres agilitet og robusthed. Med PanzerGlass som en vigtig indlægsholder vil deltagerne få en helhedsorienteret tilgang til, hvordan et forløb med Modstandsdygtig.DK kan være med til at fremtidssikre deres virksomheder.

Tilmeld dig konferencen her.

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078