23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny fiberlaser hos Maskinfabrikken SP stål Aps

Maskinen er en L5 2kW Fiber laserskære fra Salvagnini som er udstyret med automatisk loading og unloading, og et fuldautomatisk plade lager med 25 palle reoler, til både rå og skåret materiale.

Med det automatiske pladelager, som selv henter og fjerner materiale, betyder det at maskinen kan kører ubemandet både nat og weekend. Det gør os ekstremt konkurrence dygtige på laserskæring.
Ud over at kunne skære i mange forskellige materialer, arbejder den nye laser hurtigere og bruger under halvt så meget energi som ældre modeller.

Fiberlaseren kan arbejde op til en plade dimension der hedder 3000x1500mm og i mange forskellige materialer.

Blandt andet: Kobber, aluminium, messing, titanium, guld, sølv, bronze, rustfrit stål, aluzink, galvaniseret stål og sort stål. Det gør at vi kan tilbyde laserskæring i mange flere materialer end tidligere.

I forhold til vores 2 andre Finn Power Co2 lasere, bruger den halvt så meget energi som de gør. Det betyder en besparelse på omkring 50% på vores elforbrug.

Også på service & vedligehold er der en stor besparelse at hente. Og som betyder at vi kan forvente meget færre fejl, stop og vedligeholdelsesopgaver end med de ældre maskiner.

Det er en stor fordel og er med til at holde udgifterne nede. Fiberlaserens lavere energiforbrug, hurtigere produktionstid og færre udgifter til vedligehold giver besparelser i produktionen og gør den nye laserskærer konkurrencedygtig på markedet.

SP Industry
Metalparken 10
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29524548
P nummer: 1012233392

Kontaktperson

PL

Send til en kollega

0.125