23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Process Engineering A/S er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer

Den erfaring, de lidt ældre og mere erfarne kolleger kommer med, betyder noget for virksomhedskulturen. De er fantastiske rollemodeller og mentorer for de yngre medarbejdere, og de er gode ambassadører for Process Engineering ude hos kunderne.

Process Engineering A/S blev i aftes d. 27/4 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer.

Kåringen fandt sted ved et større arrangement i Tivoli i København, som var organiseret af ceritificeringsvirksomheden GreatPlaceToWork.

Indgående branchekendskab og dyb faglighed er centralt i opgaveløsningen – og derfor er rekrutteringsstrategien meget bevidst tilpasset ønsket om erfarne medarbejdere. Den erfaring, de lidt ældre og mere erfarne kolleger kommer med, betyder noget for virksomhedskulturen. De er fantastiske rollemodeller og mentorer for de yngre medarbejdere, og de er gode ambassadører for Process Engineering ude hos kunderne.

I Process Engineering er de modne medarbejdere engagerede, motiverede og bliver længe i deres jobs. – Også selvom, der er en naturlig bagkant på ansættelsen. Process Engineering har ved at tilbyde fleksible vilkår stort held med at beholde og sågar rekruttere medarbejdere efter den almindelige folkepensionsalder.

Se og læs mere om kåringen og  Process Engineering A/S  her: Danmark bedste arbejdsplads for seniorer

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

DRK
Ditte Rud Krogh
Marketingassistent
+45 26795554 drk@proeng.dk

Send til en kollega

0.047