23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stansomatic deltager på EOT 2023 - Stand M9530

Hos Stansomatic glæder vi os til at deltage og mødes med kunder og samarbejdspartnere på EOT – Electronics of Tomorrow.

Mød Stansomatic på stand M9530, hvor du kan opleve et væld af forskellige stanseemner, som demonstrerer vores kompetencer inden for produktion af stansede, bukkede og drejede metalemner. I år på EOT vil vi fremhæve et værktøj til fremstilling af et nyt elektronikemne. Derudover vil vi også tage en prototypepresser med, så du kan prøve at lave din egen cancer-blomst.

Mød os på messen for en snak om, hvorfor du bør vælge Stansomatic som sparringspartner. Vi designer og producerer emner til kunder indenfor medico, elektronik, automobil og energisektoren – komponenter, der alle kræver høj præcision, små tolerancer, dokumentation og sporbarhed.

På messen kan du møde Henrik, Christoffer, Stig og Søren, som fortæller dig, hvorfor du bør vælge Stansomatic som sparringspartner til udvikling og produktion af dine emner. Har du spørgsmål til det tekniske, så er Stig på standen torsdag til at svare på alle dine spørgsmål.

Mange af vores produkter er i sidste ende skjult for det blotte øje, men de spiller en utrolig vigtig rolle i vores kunders produkt. Du er helt sikkert stødt på et produkt, som vores små stansedele er en del af. Vi kan blandt andet nævne produkter såsom bilantenner, høreapparater, mobiltelefoner, barberskrabere, termostater, høretelefoner, mikrofoner og mange flere.

Du er også meget velkommen til at kontakte os direkte for at booke et møde på standen.

Vi glæder os til at se dig!

 

Om Stansomatic

Stansomatic er din strategiske partner til design, udvikling og produktion af komplekse metal- og hybridemner. Vi har over 50 års erfaring og er specialister i prototypefremstilling, værktøjsfremstilling, stansning og dybtræk.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Kontaktperson

HH
Henrik Hansen
Marketingkoordinator
hh@stansomatic.dk

Send til en kollega

0.062