23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalisering bliver gevinst i Dansk Maskin Teknik

Erhvervshus Midtjylland løfter virksomheden til en anden højde, siger direktøren for Dansk Maskin Teknik, der er godt i gang med digitalisering.

De senere år er omsætningen fordoblet i Dansk Maskin Teknik, der bygger præcis de maskiner, kunder som bl.a. Danish Crown og Arla har brug for.

Kredsen af kunder er udvidet, og i dag leverer virksomheden ikke udelukkende til fødevareindustrien men også nonfood-maskiner til f.eks. Velux og Novo Nordisk. Ordrerne spænder lige fra en reservedel til 1000 kr. til en halv million.

I en tid hvor Dansk Maskin Teknik får mere og mere travlt, er det endnu mere vigtigt at have styr på projekterne, som bliver større og større.

Derfor sætter direktøren stor pris på Erhvervshus Midtjylland og virksomhedskonsulent Jess Vorre.

”Erhvervshus Midtjylland hjælper os med at løfte virksomheden til en anden højde. Vi får præsenteret gode hjælpeværktøjer som f.eks. et projektstyringsmodul til at dække de huller, vi ikke vidste, vi havde”, siger adm. direktør Claus Henriksen.
 
Han har været en del af Dansk Maskin Teknik helt fra starten i 2007, og virksomheden er siden vokset til 29 medarbejdere. De er bl.a. elektrikere, maskinarbejdere og automekanikere.

Jess er god til at hjælpe os med at skabe overblik, anbefale puljer, vi kan søge, og f.eks. sparre om hvad vi gør for at skaffe kunder. Vi har både fået hjælp til det helt lavpraktiske og til det teknisk krævende”, siger Claus Henriksen.
Dansk Maskin Teknik har via Erhvervshus Midtjylland været gennem to vækstforløb.

”De rådgivere, vi har hyret ind til de to forløb, har været rigtig gode. Og resultatet er, at vi har fået ”styr på maskinrummet”, som vi siger. Det hele flyder lettere, og vores ordrestyring er meget bedre”, fremhæver Claus Henriksen.

På baggrund af de gode erfaringer fra de to forløb har Dansk Maskin Teknik derefter valgt at søge pulje-penge til digitalisering.

Og de seneste måneder har virksomheden været i gang med at digitalisere sine arbejdsgange.

”Tidligere er fakturaer tastet ind, men det sparer en del tid, at det nu foregår automatisk. I denne uge er den første halvdel af vores medarbejdere koblet på den nye løn app”, fremhæver Claus Henriksen.

På appen indrapporterer de timer og evt. udlæg i stedet for at sende en mail til bogholderiet. Planen er, at den sidste halvdel af medarbejderne hopper med i næste uge.

”Det bliver en gevinst for os og gør tingene meget lettere i en travl dagligdag, fastslår direktøren.

Book uforpligtende møde
Uanset branche og hvad enten du har brug for sparring om strategi, salg, markedsføring, kapital, eksport, grøn omstilling, digitalisering eller noget helt andet, er vi klar til at hjælpe. 

Det er både gratis og uvildigt - og koster kun din tid. 

Book et møde med Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30089456
P nummer: 1012868401

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031