23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny overhaling på Orøfærgen

Sidste år var vi forbi Assens Skibsværft for at løse en hasteopgave ombord på Orøfærgen, hvor et fiskenet havde ødelagt et af dens propellersystemer. Nu har vi så været forbi dokken igen for at løse en ny overhaling.

Udløber
15. maj 2024

Sidste år havde vi en hasteopgave på Orøfærgen, da et fiskenet satte sig fast i det ene propellersystem og forårsagede utæthed i propellens pakdåse. Færgen var nødsaget til at gå i nøddok på Assens Skibsværft, og vores serviceteknikere var hurtigt på stedet for at løse problemet. Efter et veludført stykke arbejde vendte færgen tilbage på sin overfartsrute mellem Orø og Holbæk. 
 
Nu har Orøfærgen igen været i dok hos Assens Skibsværft, hvor vi sendte vores serviceteknikere Johs Schmidt og Daniel Einarsson forbi for at afmontere den ene thruster. 

Den blev efterfølgende fragtet til vores værksted i Esbjerg, hvor vi fik den overhalet. Alt fra lejre, liner, pakninger og O-ringe i thrusteren blev udskiftet. Vores teknikere transporterede den efterfølgende tilbage til Assens, hvor den blev monteret på Orøfærgen. 
 
Vi er glade for at kunne hjælpe Orøfærgen med at blive sejlklar igen, og vores teknikere arbejder altid hårdt for at sikre den bedste og mest pålidelige service. 

Læs mere om hasteopgaven sidste Orøfærgen sidste år ved at klikke her.  

West-Marine A/S
Fiskerihavnsgade 30
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13801282

Kontaktperson

EGN
Evan Gade Nielsen
egn@west-marine.dk

Send til en kollega

0.063