23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikring af produktionen hos dansk slikgigant

Som Danmarks største producent af slik og chokolade har Toms Gruppen A/S sikkerhed højt på dagsordenen for at sikre en gnidningsfri og uforstyrret produktion. Læs mere om, hvordan et samarbejde med G4S resulterede i bedre sikkerhed og lavere sikkerhedsomkostninger.

Samarbejdet mellem G4S og Toms Gruppen A/S startede med en åben og ærlig dialog om kundens ønsker og behov. Toms havde blandt andet et ønske om at investere i en sikkerhedsløsning, der på sigt kunne sænke sikkerhedsomkostningerne samt at lappe de huller, slikgiganten havde i deres eksisterende løsning. 
På baggrund af denne dialog kunne G4S præsentere en skræddersyet sikkerhedsløsning, der passede Toms’ unikke  behov.

Bedre sikkerhed og lavere omkostninger
Den endelige sikkerhedsløsning blev således bygget op omkring ønsket om at hæve sikkerhedsniveauet og sænke sikkerhedsomkostningerne. Derfor byggede løsningen i høj grad på Toms’ eksisterende løsninger til videoovervågning og adgangskontrol for at begrænse udgifterne ved udskiftning af ellers velfungerende systemer. 
Derudover bestod løsningen også i høj grad af fjernstyring af Toms’ perimetersikring. Hidtil havde slikgiganten haft vagter til at løfte denne opgave, men med hjælp fra intelligent videoovervågning, avanceret adgangskontrol og den direkte opkobling til G4S’ døgnbemandede kontrolcentral sikrede Toms sig således en væsentlig reduktion i sikkerhedsomkostninger. 

Resultatet talte for sig selv. Med en samlet løsning bestående af fast bevogtning, visitation, termiske kameraer, PTZ-kameraer, højttalere og intelligent adgangskontrol fik Toms sænket sine driftsomkostninger til sikkerhed drastisk og samtidig hævet virksomhedens sikkerhed til et helt nyt niveau. 

 

G4S Security Services A/S
Roskildevej 157
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26891280
P nummer: 1002894542

Send til en kollega

0.062