23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gasnitrering

Varmebehandlingsmetoden gasnitrering bruges for eksempel, hvis dit emne ikke har samme dimensioner over det hele og derfor vil kunne vride sig ved andre former for varmebehandling.

Du har mulighed for at få fuld dokumentation for både overfladehårdhed, temperatur og varmebehandlingens varighed, når Mega-Therm håndterer gasnitrering af dine emner.

De gavnlige resultater ved gasnitrering er, at emnets fasthed bliver forbedret, slidstyrken øges, emnet bliver mere korrosionsbestandig og opnår en større fasthed ved bøjning.

Ofte anvendes gasnitrering for at opnå en hård slidstærk overflade. Til denne varmebehandling anvendes ammoniak og den foregår ved lave temperaturer i typisk 5-60 timer alt efter kunde ønske, gasnitrering sikre minimal formforandring af emnet.

Gasnitrering op til 1200 HV

En behandling med gasnitrering giver styrke fra 0,1 til 0,5 mm ind i den yderste overflade, men virkningen er meget stor og giver en hårdhed op til 1200 HV og gør den til en vis grad korrosionsbestandig.

Fordelen ved gasnitrering er, at man kan afdække de områder på emnet, som ikke skal varmebehandles.

Ved gasnitrering foregår varmebehandling ved lave temperaturer. Dine emner bliver typisk varmebehandlet op til 525 grader i 5-60 timer.

Du angiver hvor længe dine emner skal behandles – så sørger vi for at opnå det optimale resultat med vores gasnitrering

Rumfanget i vores ovne til gasnitrering er Ø 450 x 1200 mm. Mega-Therm er det helt rette sted at bestille gasnitrering af faste leverancer eller ved akut opståede behov.

Få en snak om gasnitrering med en af vores dygtige specialister. Bliver I enige om en opgave, er det også ham, der følger din ordre helt til dørs.

Han står både for selve gasnitreringen og efterbehandlingen og han sørger for at de aftaler, I har lavet, bliver holdt. Du kan ringe til ham på tlf. 5671 1641.

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Aage Erik Jørgensen
Direktør
+45 2295 1641 info@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.063