23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Induktionshærdning

Vi udfører induktionshærdning af stålmener og leverer inden for tre arbejdsdage eller – efter nærmere aftale – allerede samme dag. Hver uge håndterer vi en række opgaver med induktionshærdning. Det er hurtigt og miljøvenligt, men du har sikkert andre årsager til at dine stålemner har behov for induktionshærdning.

En af dem er, at denne type hærdning er velegnet til opgaver, hvor kun dele af stål-emnet ønskes hærdet.

Ved induktionshærdning får emnerne desuden en længere levetid, men det kan også sikre at helt vitale områder af dit emne bevarer nogle meget præcise mål.

Det kan være meget afgørende ved for eksempel tandhjul, hvor pasningsgraden skal være fuldstændig præcis. Derfor vil det være oplagt at vælge induktionshærdning til at varmebehandle tandhjulets tænder, så de bevarer faconen, mens selve tandhjulets stål omkring hullet ikke bliver behandlet, men bevarer sin ønskede egenskaber.

Induktionshærdning bevarer kernen 

Det kræver grundig indsigt og viden at udføre en optimal induktionshærdning, men når den bliver udført af Mega-Therms specialister, kan man med denne form for varmebehandling opnå imponerende egenskaber i stålets overflade, uden at stålets sejhed i kernen bliver påvirket.

Vi bruger en mellemfrekvensgenerator til induktionshærdning.

Resultatet af dine induktionshærdede emner afhænger af parametre som opvarmningstid, induktionsspolens udformning, effekt, frekvens, hastighed og afkøling. Det er her, du vil opleve at vores erfaring gør det attraktivt at bruge Mega-Therm.

Emnet opvarmes kun lokalt, så induktionshærdning er både hurtigt og effektivt.

Hos os kan du nøjes med at få udført induktionshærdning på et enkelt emne eller større serier.

Vi er kendt for hurtig levering og induktionshærdning, der er af højeste kvalitet.

Ring på tlf. 5671 1641 og hør, hvornår vi kan have din ordre på induktionshærdning færdig.

Mega-Therm ApS

Mega-Therm ApS
Industrisvinget 3
4683 Rønnede
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38749242

Kontaktperson

Thomas Majdahl Jørgensen
El installatør / salg / vedligeholdelse
thomas@mega-therm.dk

Send til en kollega

0.05