23948sdkhjf
Del siden
Annonce

INNOVA ventiler - udvikling af en ny serie sædeventiler

INOXPA S.A.U. ønskede at udvikle en ny serie af sædeventiler til brug på tværs af en lang række applikationer. Formålet med INNOVA projektet var at erstatte de eksisterende sædeventiler, idet der var manglende ensartethed, og produkterne var forældede. INOXPA ønskede derfor at udvikle et helt nyt produkt med optimeret design og forbedret kvalitet.

Processen
For at imødekomme ovenstående krav var det nødvendigt at forny designet af sædeventilerne, hvilket krævede konkurrencedygtige samarbejdspartnere i de forskellige dele af designfasen.

“I tæt samarbejde med INOXPA testede og udvalgte vi de gummikvaliteter, der var bedst egnede til applikationen, og vi endte ud med skræddersyede EPDM, FKM og HNBR blandinger,” udtaler Carsten Bach Jensen, salgschef hos AVK GUMMI, og fortsætter: ”Vi producerede de første prøveværktøjer, udførte interne tests af gummipakningerne og foretog de nødvendige tilpasninger, inden vi sendte pakningerne til test hos INOXPA.”

AVK GUMMI sikrede, at de nødvendige godkendelser blev indhentet, og at det hygiejniske design af INNOVA ventilerne dermed var i overensstemmelse med EHEDG, 3-A Sanitary Standards og FDA. Gennem månedlige videokonferencer fulgte INOXPA og AVK GUMMI sammen op på testresultaterne og fastlagde de tekniske krav og designet af ventilen.

Løsningen
”Vi har nået en løsning, der lever op til vores forventninger og de krav, vi stillede,” udtaler David Reyero, teknisk chef, INOXPA og tilføjer: ”INNOVA ventilen er et virkelig solidt produkt at høj kvalitet, og vores salgsteam er meget begejstret over produktet. Salget er allerede stigende, hvilket betyder, at vores markedsandel vokser. Vi har helt sikkert nået vores mål, og vi er stolte af at kunne lancere den helt nye serie af INNOVA ventiler på markeder verden over.”

Samarbejdet
“Samarbejdet med AVK GUMMI har været problemfrit lige fra kontraktindgåelse til produktion af værktøjer, prøver og de færdige produkter. Alt er forløbet upåklageligt, og vi har kun positivt at sige om kommunikationen og den feedback, vi har fået fra AVK GUMMI. Når vi har en forespørgsel, får vi altid god feedback,” siger Rob Kolkman, indkøbschef, INOXPA.

"Et af de vigtigste aspekter i forbindelse med produktionen af enhver type ventil er gummipakningens tætningsegenskaber. Her er det af afgørende betydning at vælge det rigtige materiale, og det var ikke tilfældigt, at valget faldt på AVK GUMMI. Vi havde god erfaring med AVK GUMMI fra tidligere projekter. Yderligere vidste vi, at AVK GUMMI, i forhold til konkurrenterne, har et langt bedre materialeudvalg."
Rob Kolkman, indkøbschef, INOXPA S.A.U.

Kunde
INOXPA S.A.U, Spanien

Produkt
Sædeventil

Facts
INOXPA blev grundlagt i Banyoles, Spanien i 1972. Virksomheden har gennem mange år specialiseret sig i produktion af rustfri stålkomponenter (pumper, mikserudstyr, blendere, ventiler osv.) samt styring af processer og serviceydelser inden for forskellige industrier. INNOVA ventilen er et globalt produkt, der er blevet lanceret på forskellige markeder.

De grundlæggende egenskaber af ventilen er

  • Høj produktivitet
  • Lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger
  • Ensartet kvalitet
  • Optimal rengøring

Derudover er ventilen med en indvendig overfladefinish på Ra≤0,8μm fuldt ud drænbar og rengøringsvenlig.

AVK GUMMI A/S
Mosegårdsvej 1
8670 Låsby
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55375313
P nummer: 1002032416

Kontaktperson

AL
Anne-Kristina Lowes
akl@avkgummi.dk

Send til en kollega

0.078