23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultralydssvejsning med robot

Hos Rinco Ultrasonics har passionen for de mindste detaljer, og tekniske visioner drevet os de sidste 40 år. Vi fortsætter altid med at udvikle og forbedre produkter, og vi har i mange år imponeret med minimale svejsetider, høj præcision og begrænset vedligeholdelse.

Her har vi, i et samarbejde med en af vores kunder, monteret vores svejseudstyr på en robot, så hele processen bliver mere automatiseret. Ultralydssvejsning ved hjælp af robotter er i sin spæde start, men hos Rinco har vi vist, at det kan lade sig gøre over en periode på et par år. 

Processen har fungeret på den måde, at kunden har arbejdet med håndenheder til ultralydssvejsning før i tiden; én ny enhed beregnet til montage på robot blev indkøbt; og robotten fører nu ultralydshornet og er med til at lave selve svejsningen. Det er den styrende kraft i hele processen, og det betyder, at vi har skabt en hel ny måde at være fleksibel på i svejseprocessen. 

Når først robotten er programmeret til det, som den skal gøre, så kan den producere produkter til mange forskellige brancher. Det betyder, at man har mulighed for at skabe en meget mere fleksibel og automatiseret svejsning end før i tiden.

Vores samarbejde med vores kunder er bundet på tillid, og med ultralydssvejsning med robot kan vi tilbyde en hel ny måde at arbejde på. Hos Rinco er vi rigtig stolte over, at vi kan tilbyde svejsning i højeste kvalitet ud fra vores innovative tankegang til vores arbejde. 

Rinco Ultrasonics Danmark A/S
Saunte Bygade 44D, st.
Saunte
3100 Hornbæk
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19950999
P nummer: 1004146100

Kontaktperson

Send til en kollega

0.049