23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Toyota Material Handling lancerer et nyt program til heavy duty gaffeltruck og containerhåndtering

Lanceringen giver dansk logistik helt nye standarder, hvor effektivitet, fleksibilitet og sikkerhed går hånd i hånd, når der skal flyttes containere og tungt gods landet over.

Forventningerne er høje når Toyota Material Handling Danmark og SANY Europe, med hovedsæde i Bedburg i Tyskland, går sammen og tilbyder nye muligheder inden for, logistik- og materialehåndteringsløsninger på det danske marked. Synergien mellem det tyske design af specialmaskiner og det danske branchekendskab giver helt nye muligheder for at hæve niveauet for danske virksomheder, som anvender heavy duty gaffeltruck og containerhåndtering i deres logistik flow. 

Som en del af samarbejdet, overtager Toyota Material Handling Danmark al salg og udlejning af SANY Europes sortiment inden for containerhåndtering og heavy gaffeltruck, hvor SANY har en europæisk førerposition. Toyota vil ligeledes servicere maskinerne efter samme høje standard som vores øvrige produktprogrammer, og har bl.a. adgang til et omfattende og højkvalitets reservedelsprogram med 24/7 levering til de danske kunder.

Sammen ønsker partnerne at udvide sortimentet og salget af SANY i Danmark betydeligt. Det gør de i et voksende marked med stigende efterspørgsel på effektive og pålidelige løsninger til havne, produktionsanlæg og øvrig logistik landet over.

Heavy duty og containerhåndtering – Effektivitet på højeste niveau

SANY er verdens 3. største producent af entreprenørmaskiner med mere end 55.000 medarbejdere på verdensplan. Toyota Material Handling har indgået aftale om forhandlerretten af SANYs stærke produktprogrammer på heavy gaffeltruck, reachstackers og empty container handling til det danske marked.

Hver model er specielt udviklet til det europæiske marked - en kombination af førsteklasses kvalitet, teknologi og effektivitet. Takket være moderne design standarder og teknologi, løser maskinerne enhver problemstilling med høj effektivitet og sikkerhed.

Containerhåndtering

SANY tilbyder containerhåndteringsmaskiner med moderne køreegenskaber og med stor præcision, uovertruffet operatørudsyn og ergonomiske funktioner, der giver mere sikkerhed, førerkomfort og høj produktivitet. Det er med til at sikre stor ydeevne gennem hele driftscyklussen med lave driftsomkostninger og fremragende miljøpræstation samt øget effektivitet på havne og andre kunder med containerhåndtering. 

Heavy duty gaffeltruck

SANY byder også på heavy duty gaffeltruck til håndtering af helt tung last med høj effektivitet, uanset om arbejdet foregår på havnen, i logistikken eller i et produktionsanlæg. Med intelligent teknologi og gennemprøvet SANY-kvalitet kan de håndtere udfordrende løfte- og logistikopgaver med imponerende pålidelighed og præcision. Maskinerne er et produkt af SANYs omfattende erfaring som verdens største producent af heavy duty gaffeltruck.

”Brugere af tungt løftegrej får med SANY et nyt alternativ som også er med på frontlinjen mht. elektrificering af container-udstyr. Dette er bevist med næsten 200 elektriske container håndteringsmaskiner leveret world wide” - udtaler Steen Petersen, Sales Manager for Heavy Duty Equipment hos Toyota Material Handling Danmark. 

Vi vil således fortsat levere et konkurrencedygtigt produktprogram inden for heavy duty gaffeltruck og containerhåndtering, som naturligvis lever op til vores kendte standarder for kvalitet, pålidelighed og effektiv materialehåndtering.

Få mere at vide

Har du spørgsmål eller er du interesseret i at høre mere om SANY og vores nye leverandøraftale, kan du kontakte Steen Petersen, Sales Manager for Heavy Duty Equipment på steen.petersen@dk.toyota-industries.eu eller på telefon +45 21 28 82 97.

Om Toyota Material Handling

Toyota Material Handling er nummer 1 i verden som leverandør af gaffeltruck, lagerudstyr og logistikløsninger. Toyota Material Handling Danmark forhandler og servicerer lager- og gaffeltruck på det danske marked, herunder nye truck af mærkerne Toyota, BT, AUSA, TII KAMAG og nu også SANY. Toyota har mange års markeds- og branchekendskab inden for heavy duty maskiner og containerhåndtering. Som en erfaren partner og specialist garanteres du optimerede løsninger til gnidnings- og problemfrit logistik flow.

Toyota har desuden markedets bredeste produktprogram, som dækker alt fra de mindste håndløftevogne, over palletruck, stablere og reachtruck til store gaffeltruck, containerhåndtering, heavy duty gaffeltruck og terminaltraktorer samt AGV-løsninger og logistikrådgivning. Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling.

 

Toyota Material Handling Danmark A/S
Industrivej 3
3550 Slangerup
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62657014
P nummer: 1003149775

Kontaktperson

MBJ
Martin Boye Jørgensen
Digital Marketingchef
+45 42464445 martin.boye@dk.toyota-industries.eu

Send til en kollega

0.062