23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dobot introducerer avanceret 5-megapixel smart camera til kollaborative robotter

Dobot CRV500 Smart Camera er et 5-megapixel kamera med avanceret 2,5D rumkompensationsteknologi. Kameraet sikrer en præcis positioneringsnøjagtighed på ±0,5 mm og åbner muligheder for forskelligartede anvendelser som skrå objektgreb, AMMR-robottransport og læsning/aflæsning.

Dobot, en førende udvikler af robotteknologi, introducerer Dobot CRV500 Smart Camera, som er et avanceret 5-megapixel kamera og LED-lyskilde designet til brug med Dobots CRA- og CR-kollaborative robotter.

2,5D præcis positionering

Med Dobot CRV500 kan brugere opnå en positioneringsnøjagtighed på ±0,5 mm takket være Dobots egenudviklede 2,5D rumkompensationsteknologi. Teknologien åbner op for mange forskelligartede anvendelsesmuligheder, herunder at gribe skrå objekter, AMMR-robottransport (Autonomous Mobile Manipulation Robot), læsning og aflæsning og meget mere.

Flere funktioner i én

Vigtige egenskaber ved CRV500 Smart Camera er dets alsidighed og kapacitet til at udføre flere funktioner. Kameraet er integreret med avancerede fejlforebyggende inspektionsalgoritmer, der muliggør præcis stregkode- og tegngenkendelse, materialepositionering, bredde- og diametermåling, gråskala-måling m.m.

Brugervenlig og hurtig implementering

Implementeringen af CRV500 er hurtig og enkel. DobotStudioPro-softwaren tillader nem opsætning uden kompleks programmering. Derudover understøtter kameraet grafisk programmering, som gør det let at lære og bruge for selv brugere uden programmeringserfaring.

Læs mere og se video på Dia-Techs hjemmeside: https://dia-tech.dk/nyheder1/15-dobot-introducerer-avanceret-5-megapixel-smart-camera-til-kollaborative-robotter/

Har du spørgsmål, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@dia-tech.dk

DIA-TECH
Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53284310

Kontaktperson

MP
Michael Petersen
mp@diatom.dk

Send til en kollega

0.047