23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt og stærkere værktøjssystem til høj værktøjsbelastning

Hos STRECON har vi udviklet et nyt forspændingsværktøjssystem kaldet PTS, som er baseret på båndviklingsteknologien og kan anvendes i stedet for et almindeligt værktøjssystem.

Sammenlignet med standard værktøjssystemer tilbyder PTS-værktøjssystemet 70-80% ekstra styrke og kontrolleret aksial forspænding af de aktive formværktøjer.

Disse designparametre forbedrer værktøjets levetid, øger processtabiliteten, og har den unikke egenskab at værktøjet kan genanvendes mange flere gange almindelige værktøjer.

PTS er primært udviklet til koldpresning og designet til horisontale pressemaskiner, men kan også anvendes til vertikale pressemaskiner.

Læs mere om PTS forspændingsværktøjet fra STRECON her.

Du er også velkommen til at sende en forespørgsel på mail info@strecon.com

__________________________

STRECON A/S er en ledende udvikler og producent af båndviklede, højstyrke værktøjs- og maskinkonstruktioner, der anvendes til forskellige industrielle formål. I de senere år har STRECON taget en ledende position i udvikling og fremstilling af et robotbaseret maskinsystem til højpræcisionspolering af form- og presseværktøjer til industrien. Virksomhedens tredje hovedområde er udvikling og fremstilling af industrielt specialudstyr til enkeltkunder. 

Læs mere om STRECON på www.strecon.com

STRECON A/S
Stødagervej 5
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25821505
P nummer: 1008177887

Kontaktperson

KS
Kontakt STRECON
info@strecon.com

Send til en kollega

0.031