23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Modstandsdygtig.DK hjælper Bollerup-Jensen med at forberede sig på fremtiden

Bollerup-Jensen har i samarbejde med Modstandsdygtig.DK og FORCE Technology styrket deres evne til at håndtere fremtidige udfordringer. Gennem scenarieplanlægning, innovation, og forbedring har de udviklet strategier til at imødekomme stigende efterspørgsel.

Bollerup-Jensen, der producerer flydende silikat, rengøringsprodukter og træimprægneringsprodukt, viser gennem deres nylige samarbejde med Modstandsdygtig.DK deres engagement i innovation og konstant forbedring. Direktør Frode Dale udtaler: "Det handler om at være forberedt på de mulige scenarier, der kommer." Arbejdet med scenarieplanlægning har hjulpet virksomheden med at udvikle strategier for at møde de udfordringer, der kan opstå, når efterspørgslen stiger.

I samarbejde med FORCE Technology har Bollerup-Jensen fået nye perspektiver, hvilket har forbedret deres processer og gjort dem i stand til at forberede sig på fremtidige udfordringer gennem digitalisering og uddannelse af medarbejderne. Som en mindre virksomhed har de effektivt udnyttet deres netværk og eksterne ressourcer, og gennem samarbejdet med Modstandsdygtig.DK har de værdsat objektive indblik og konstruktiv feedback, hvilket cementerer deres position som en resilient virksomhed.

Vil du også øge modstandsdygtigheden i din virksomed?

Book et gratis strategisk sparringsmøde her 

Teknologisk Institut - Innovation
Kongsvang Allé 29
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116

Kontaktperson

Send til en kollega

0.095