23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Slæberinge kan optimere produktionsprocessen og øge effektiviteten i dit anlæg.

Her får du et par fordele ved at implementere slæberinge i produktionsmiljøet...

Slæberinge er mekaniske enheder, der tillader transmission af strøm, signaler og data mellem stationære og roterende komponenter.  

 • Kontinuerlig strøm og dataoverførsel
  Slæberinge muliggør problemfri og kontinuerlig overførsel af strøm og data mellem roterende og stationære dele af en maskine. Dette eliminerer behovet for kabler og ledninger, der kan vikle sig sammen eller blive beskadiget, hvilket øger driftsstabiliteten og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

 • Fleksibilitet og bevægelsesfrihed
  Slæberinge tillader roterende komponenter at bevæge sig frit uden at være begrænset af kabler eller ledninger. Dette er særlig fordelagtigt i automatiserede systemer, hvor bevægelsesfrihed er afgørende for at opretholde en jævn og uafbrudt drift. Det giver også mulighed for hurtigere ændringer i produktionen og tilpasning til forskellige produkter og krav. 

 • Reduceret slid og vedligeholdelse
  Ved at bruge slæberinge minimeres mekanisk slid og bevægelsesbegrænsninger, der normalt er forbundet med traditionelle ledninger og kabler. Dette resulterer i længere levetid for udstyret og reduceret behov for vedligeholdelse. Ved at undgå kontinuerlig udskiftning af beskadigede kabler spares der både tid og penge i det lange løb.

 • Øget sikkerhed og pålidelighed
  Slæberinge kan være designet til at opfylde strenge sikkerhedsstandarder, hvilket bidrager til at forhindre elektriske stød og reducere risikoen for kortslutning eller brand. Den pålidelige og stabile overførsel af strøm og signaler eliminerer også fejl og afbrydelser i produktionen, hvilket forbedrer driftseffektiviteten og reducerer nedetid. 

 

Tag kontakt til Poul-Henning på mobil 4035 8654 og hør om dine muligheder for at optimere dit anlæg. 

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318
P nummer: 1003075557

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047